WOMEN

Τα αγγελικά κορμιά που πέρασαν στην επόμενη φάση του Next Top Model

Το ρόστερ του φετινού GNTM, το bootcamp του οποίου ξεκινά σήμερα, είναι πιο καυτό από ποτέ.

Ομολογώ ότι η σχέση μας με την κριτική επιτροπή δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ήδη από το πρώτο επεισόδιο τους είδαμε να απορρίπτουν το πουλέν μας, τη δίμετρη Βεροιώτισσα Ιωάννα Μπέλα -που καπάκι βγήκε Σταρ Ελλάς, έτσι για να τους μπει στο μάτι- μόνο και μόνο επειδή είχε κάνει 1-2 πλαστικές παραπάνω.

Τώρα, όμως, που τελείωσαν οι audition και σηκώσαμε τα μανίκια για να δούμε πόσα απίδια έπιασε ο σάκος, οφείλουμε να δηλώσουμε απολύτως ευχαριστημένοι από τις επιλογές που έκανε η ‘το έχω κάνει και εγώ αυτό, σιγά τα ωα’ Ηλιάνα (βλέπε η ωραιότερη γυναίκα που βγήκε ποτέ από την Πελοπόννησο) και τα υπόλοιπα παιδιά.

Εκείνες που πήραν τέσσερα ναι

Γιατί την ίδια ώρα που το Nomads προσπαθεί να μας ενθουσιάσει με κορίτσια που μας τα έχουν ήδη δείξει εδώ και καιρό όλα τα προσόντα τους όπως π.χ. η Κρητικιά Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το GNTM μας βγάζει νοκ αουτ με ‘φρέσκα του κουτιού’ αγγελικά πλάσματα όπως την ‘μου θυμίζεις την Κλέλια Αδριολάτου’ Ιωάννα Σαρρή.

Την 21χρονη δηλαδή φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία που τόσο ο Δημήτρης Σκουλός όσο και η Βίκυ Καγιά σχολίασαν πως θυμίζει Λατίσια Κάστα και ότι είναι πολύ πιθανόν να κερδίσει και τον διαγωνισμό.

Ένα δηλαδή από τα ελάχιστα κορίτσια που κατάφεραν να κερδίσουν τα 4 ναι μαζί με την 20χρονη Θεσσαλονικιά Άννα Μπεζάν με το πραγματικά αγγελικό πρόσωπο (κάτι μεταξύ Alison Brie και Μαριλίτας Λαμπροπούλου στα ντουζένια της) που μας συγκίνησε με την ιστορία της του πως μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο από τα 12 της.

Για την ακρίβεια το πρόσωπο της Άννας είναι το ωραιότερο μεταξύ όλων των υποψηφίων, μαζί με αυτό της εξωτικής (λόγω καταγωγής του παππού από την Τανζανία) πρασινομάτας Μαριάννας Πενέσση που πέρασε (όχι όμως με ομοφωνία) λόγω μεγάλης περιφέρειας.

Δυο δηλαδή από τα φαβορί (για την Ιωάννα και την Άννα μιλάμε), στα κιτάπια μας, μαζί με την εντυπωσιακότατη και πολύπειρη 22χρονη Χριστιάνα Σκούρα, που μεγάλωσε στη Ρόδο κι έχει καταγωγή από την Αλβανία (βλέπε Μις Αλβανία 2016).

Την αγγελική 18χρονη Λιθουανή Άιρα με το συγκλονιστικό πρόσωπο και τις υπέροχες καμπύλες.

Την Αρμένικης καταγωγής Ειρήνης – Νουνέ Καζαριάν (αδελφής της ωραίοτερης Ελληνίδας barwoman, της Μαρίας), με τα υπέροχα μάτια, το στενό ποπουδάκι (έτσι είπε η Καγιά) και το αψεγάδιαστο φυσικό στήθος.

Την 22χρονη Αγρινιώτισσα Σκάρλετ Γιόχανσον Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, που ζει και σπουδάζει (οδοντοτεχνική) τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα.

Και την παλιά μας γνώριμη, την 24χρονη Ελληνο-ολλανδέζα Σταρ Ελλάς 2015 και Μις Ευρώπη Μικαέλα Φωτιάδη που δεν πρόλαβε λόγω εγκυμοσύνης να κάνει την καριέρα που θα έπρεπε.

Την λίστα των κοριτσιών με τα 4 ναι συμπληρώνει η 20χρονη Μολδαβή Εβελίνα Σκίτσκο (που έγινε μαμά πριν από 7 μήνες, αλλά καθόλου δεν της φαίνεται) από την Κύπρο με τα μεταξένια μαλλιά.

H 18χρονη Κρητικιά πρωταθλήτρια στίβου Τζίνα Χανιωτάκη (γαζέλα, όπως είπε η Ηλιάνα) που κακώς δεν είχαμε στην λίστα μας με τις ομορφότερες αθλήτριες

H επίσης Κρητικιά σερβιτόρα Άντα Πρίφτη με την φουλ αυτοπεποίθηση.

Η συμπατριώτισσά τους Ιωσηφίνα Τζουγανάκη με την άγρια ομορφιά, η πίσω όψη της οποίας άφησε άναυδη την Ηλιάνα.

Η Λαρισαία cheerleader του Ολυμπιακού Άννα Τσακουρίδου με την άγρια ομορφιά που τους κέρδισε ήδη από το πρώτο σπαγκάτο.

Η 21χρονη κοκκινομάλλα Ροζάνα Κουτσούκου με το γλυκύτατο χαμόγελο. 

Η γλυκύτατη 22ρονη Βασιλική Καρρά, φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, που ίσως θυμάστε ως Νεφέλη στη σειρά«Λατρεμένοι μου Γείτονες».

Η ήρεμη δύναμη Κατερίνα Βισέρη, απόφοιτος Νομικής από τις Σέρρες.

Και, τέλος, η 21χρονη Έλενα Καλιατζή με το εντελώς μοντελέ σώμα (κάτι που δεν είναι απαραίτητα θετικό, όσον αφορά το αντρικό κοινό) την οποία οι κριτές συνέκριναν με την Naomi Watts.

Το ίδιο που συμβαίνει, το μοντέλε της υπόθεσης, και με την πανύψηλη 19χρονη Ειρήνη Ερμίδου από την Κομοτηνή που μένει Γερμανία και της αρέσει το ποδόσφαιρο.

Όλες οι παραπάνω είναι εντελώς φρέσκα φρούτα. Και σίγουρα αποτελούν ήδη ισάξιες ή και βελτιωμένες εκδοχές των αγαπημένων μας παικτριών από τα προηγούμενα Next Top Model όπως της Ιωάννας Ντεντή και της Σεράινας Καζαμία.

H φίλη της οποίας (της Σεράινας εννοώ), η make up artist Εμμανουέλα Τσιμιτάκη εκ Σητείας, που μου θυμίζει την Emmanuelle Chriqui, πέρασε επίσης με 4 ναι.

Προσοχή. Στο bootcamp του GNTM συμμετέχουν και κορίτσια με αυξημένο δείκτη του σέξι. Όλες, φυσικά, παλιές μας γνώριμες.

Ξεκινώντας με των ‘Πορτορικάνικων καμπυλών’ Θεσσαλονικιάς Άννας Αμανατίδου, το σώμα της οποίας προκάλεσε μεγάλο καβγά ανάμεσα στις γυναίκες κριτές μέχρι τελικά να την περάσουν στην επόμενη φάση.

Ενώ εξίσου εξωτική είναι η ομορφιά της 23χρονης Ίνας Στεριανού από την Μυτιλήνη, Σταρ Πελοπόννησος 2015, που την  πέρασαν στο τσακ.

Παρόλο το τατού και την πλαστική στο στήθος.

Όπως η Κρητικιά Στέλλα Σαμνιώτη στην οποία ήδη προλάβαμε και κάναμε συνέντευξη.
H πάλαι ποτέ Σταρ Πελοπόννησος -και νυν φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία και προπονήτρια βόλεϊ- Κωνσταντίνα Ψαροπούλου που έχει πάρει λίγα κιλά παραπάνω (αλλά όχι αρκετά για να θεωρείται plus size μοντέλο).

Στο bootcamp, έτσι για δικαιολογείται το ‘ψάχνουμε το διαφορετικό’ concept, υπάρχουν και κορίτσια στην κατηγορία plus size όπως η 22χρονη Μαρία Μπάχα από τη Χίο που φέρνει κάτι σε Μαρία Κορινθίου και η Κύπρια Ναταλί Φιλίππου, μια πραγματική δύναμη της φύσης παρότι έχει ύψος μόλις 1,55.

Η μόνη διαφωνία; Ότι δεν θα χάλαγε ο κόσμος αν, πέρα από την Μπέλα, περνούσαν και άλλα κορίτσια που κόπηκαν λόγω πλαστικών όπως η -πρώην του Παντελίδη- Αναστασία Βοσκανίδου με τα πραγματικά αψεγάδιαστα σωματικά προσόντα. Από όποια πλευρά και αν την κοιτάξεις.

Ή η petite Θεσσαλονικιά Ιωάννα Μάρκου με το απίστευτα σέξι πρόσωπο και τα πολλά τατού σε όλα τα σωστά σημεία.

Θα μου πεις, εδώ παραλίγο να κοπεί (επειδή είχε μεγάλους ώμους λόγω μπασκετ) η Βεροιώτισσα Εύη Ιωαννίδου του Nomads. Μια πραγματική Αμαζόνα άνω του ένα και ογδόντα που όντως θυμίζει τη Δέσποινα Καμπούρη, όπως της είπαν, και η οποία διαθέτει αψεγάδιαστο σώμα. Δεν πειράζει. Στο bootcamp έχει η Εύη την ουρά. Σωστά;

View this post on Instagram

A post shared by ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) on

Tι μένει για το τέλος; Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε εκείνα τα κορίτσια που πέρασαν στο τσακ στο bootcamp όπως την ginger blonde Θεσσαλονικιά Σοφία Ζαχαριάδου και την Κύπρια Αντζελίνα Γεωργίου με το κοντό μαλλί που είχε το άγχος της λόγω σπασμένου δοντιού.

H 18χρονη Χαρά Μανουσάκη που θα καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρο της μαμάς της να γίνει μοντέλο.

Την ‘απέδειξε ότι ο Σκουλός κάνει λάθος’ Θεσσσαλονικιά Μέγκι (Μις Μακεδονία 2013), που πέρασε μαζί με την φίλη της Κατερίνα Ζάννα.

Ή την εξωτική αδυναμία μας, την 24χρονη Γλυφαδιώτισσα Κάτια Πιπέρογλου (φοιτήτρια στο Πολιτικό της Νομικής και υποδοχή σε μαγαζιά) που είναι πολύ πιο όμορφη από ότι πιστεύει.