Κείμενα

 

Οι τάσεις στα παπούτσια για το 2020

Στη χειμερινή συλλογή της Levi's θα βρεις όλες τις trendy τάσεις στα παπούτσια για τη νέα χρονιά.

Αυτός ο χάρτης δείχνει πώς ήταν η γη πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια

Μπορείς να βρεις πού ήταν η Ελλάδα;

Μπορεί να έχουμε ως δεδομένη τη "διάταξη" των ηπείρων στον πλανήτη μας, μπορεί να ακούμε τις λέξεις 'Ασία' και 'Αφρική' και να ξέρουμε ακριβώς που βρίσκονται στον χάρτη -οι περισσότεροι από μας τουλάχιστον- αλλά πριν από κάποιους αιώνες τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Πριν από κάποιους χιλιάδες αιώνες βασικά, οι επτά ήπειροι ήταν μία υπέροχη μάζα, ενωμένη, ενιαία και αχώριστη.

Διαβάστε περισσότερα

Το απόλυτο travel hack: Πώς θα έχεις δωρεάν διαμονή οπουδήποτε στον κόσμο

Μια νέα πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να μείνεις δωρεάν σε διάφορα σπίτια, αρκεί να προσέχεις το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη.

Αλήθεια πόσο μας αρέσει να χαζεύουμε λογαριασμούς διάφορων travel bloggers στο Instagram που ταξιδεύουν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο; Να βλέπουμε τι τρώνε, τι πίνουν, πού μένουν, αλλά και όλα αυτά τα φανταστικά μέρη που επισκέπτονται;

Διαβάστε περισσότερα

Tα Ben & Jerry's έβγαλαν παγωτό με γεύση Netflix

Και ξέρουμε τι ακριβώς περιέχει.

Η γνωστή παγωτοβιομηχανία Ben & Jerry's και το Netflix ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν το παγωτό Netflix & Chill'd. Το παγωτό έχει γεύση φυστικοβούτυρο με σιρόπι από γλυκό και αλατισμένο pretzel και κομμάτια brownies και έχει την προσοχή μας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τον χειμώνα χρειάζεσαι περισσότερο τη Βιταμίνη D

Και τι κάνεις όταν ο ήλιος έχει να φανεί για μέρες.

Είναι ειρωνικό το γεγονός πώς τον χειμώνα, την περίοδο που χρειαζόμαστε όσο ποτέ τη βιταμίνη D για να μας προστατεύει από ιώσεις και να μας κρατάει υγιείς, ο ήλιος - ο κύριος προμηθευτής της- κρύβεται. Οπότε τι κάνουμε τώρα, πού τη βρίσκουμε; Πρέπει να πάρουμε συμπληρώματα διατροφής; Και πόσα πρέπει να πάρουμε; Και ποιος τα έχει μεγαλύτερη ανάγκη;

Διαβάστε περισσότερα

Οι 22 πλουσιότεροι άντρες κατέχουν περισσότερα από όλες τις γυναίκες στην Αφρική

Kι όμως οι 2.153 δισεκατομμυριούχοι αυτού του πλανήτη κατέχουν περισσότερο πλούτο από 4,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Kι όμως οι 2.153 δισεκατομμυριούχοι αυτού του πλανήτη κατέχουν περισσότερο πλούτο από 4,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα, οι 22 πιο πλούσιοι άνδρες στον πλανήτη έχουν μεγαλύτερη περιουσία από όλες τις 325 εκατομμύρια γυναίκες που ζουν στην Αφρική.

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο comedy show της Αθήνας συμβαίνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο

Όταν μπαίνεις στο Comedy Rides της Hellas Direct, η διαδρομή κρύβει (ξεκαρδιστικές) εκπλήξεις.

Όταν έπιασα τιμόνι στα χέρια μου, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος οδήγησης, η συμπεριφορά μου προς το γκάζι και το συμπλέκτη ήταν ‘καννιβαλιστική’. Γρήγορα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσα να συνεισφέρω στην ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών, με το να μην οδηγώ καθόλου. Κάπως έτσι, σχεδόν ταυτίστηκα με την παρουσία του Γιώργου Χατζηπαύλου στο τρίτο επεισόδιο του Comedy Rides της Hellas Direct, ο οποίος δήλωσε με θάρρος και αυταπάρνηση, ότι δεν οδηγεί μεν, αλλά ο ρόλος του συνοδηγού-gps του ταιριάζει γάντι.

 

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO