10 τραγούδια που αποθεώνουν την ελληνική κουζίνα

Μακαρόνια με κιμά, ιμάμ, ντολμαδάκια και μαρίδες.
SHARES

Τρώγοντας λένε πως ανοίγει η όρεξη, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν ακούς ή βλέπεις κάποιο φαγητό, τότε αυτόματα σε πιάνει μια μικρή αίσθηση πείνας. Ακόμα κι αν έχεις φάει πριν μια ώρα. Κάπως έτσι έγινε και στην περίπτωσή μου πριν μερικές ημέρες, όταν άθελά μου άκουσα ένα τραγούδι, στο οποίο αναφερόταν ένα φαγητό. Το ένα έφερε το άλλο και κατέληξα να ακούω για κάμποση ώρα ελληνικούς στίχους με φαγητά.

Αλήθεια, μπορείς να θυμηθείς άραγε σε ποιο τραγούδι ακούγεται το φαγητό που θα δεις σε κάθε φωτογραφία. Υπάρχουν κάποια εύκολα που σου έρχονται αμέσως, όμως είναι κι άλλα που θα σου 'σπάσουν' το κεφάλι μέχρι να τα θυμηθείς. Αν τα θυμηθείς.

Το χεις;

* Κεντρική φωτογραφία: 123rf.com

Share
 

24Media Network

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Μία ιστορικής σημασίας μέρα είναι πλέον η 9/12/2019 για την ΑΕΚ, καθώς στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής έπεσαν οι υπογραφές της υπογειοποίησης, γεγονός που σημαίνει ότι η Ένωση βρίσκεται πιο κοντά στην Αγιά Σοφιά.

Ο Ντόντσιτς ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Ο Ντόντσιτς συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο του NBA, γράφοντας ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ, στο οποίο άφησε πίσω τον Μάικ Τζόρνταν, χάρη στις συνεχόμενες σπουδαίες εμφανίσεις του.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO