ΦΑΓΗΤΟ

Εύκολα & απολαυστικά τρουφάκια με Super Spread Μπισκότο & Ταχίνι για όλες τις ώρες 

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις ώρες που σε πιάνει λιγούρα.

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι ότι για να φτιάξεις ένα γλυκό πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Λάθος. Για όλες εκείνες τις ώρες που σε πιάνει μια λιγούρα, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο, εύκολες, γρήγορες και πολύ νόστιμες. Τα τρουφάκια είναι μια τέτοια λύση. Όχι όλα τα τρουφάκια, αλλά τα τρουφάκια που φτιάξαμε εμείς με τη βοήθεια των αγαπημένων Super Spreads Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη Α.Ε.

Αν έχεις επιστρέψει κουρασμένος από τη δουλειά και θες ένα energy boost για το υπόλοιπο της ημέρας, αν θες να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου ή ακόμα κι αν θες να φτιάξεις στα παιδιά σου κάτι που θα λατρέψουν, αυτά τα τρουφάκια είναι για όλες τις ώρες. Το μυστικό συστατικό τους, αυτό που πραγματικά απογειώνει το γευστικό αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ απλό και συνάμα πολύ νόστιμο. Το Super Spread Μπισκότο & Ταχίνι. Δύο γεύσεις που “δένουν” τέλεια μεταξύ τους και δίνουν στα τρουφάκια αυτό το κάτι παραπάνω που τα κάνει μοναδικά.

 

Αν “ψήθηκες” και θες να τα φτιάξεις κι εσύ τα τρουφάκια στο σπίτι, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη συνταγή και τα βήματα που θα δεις παρακάτω.

Εύκολα & απολαυστικά Τρουφάκια με Super Spread Μπισκότο & Ταχίνι για όλες τις ώρες 

Υλικά

  • 1 βαζάκι Super Spread Μπισκότο & Ταχίνι
  • 1 πακέτο πτι μπερ
  • Ινδοκάρυδο τριμμένο
  • Φυστίκια Αιγίνης
  • Φουντούκια

Εκτέλεση

Θρυμματίζετε τα πτι μπερ στο μίξερ μέχρι να γίνουν πούδρα. Προσθέτετε το Super Spread Μπισκότο & Ταχίνι και ομογενοποιείτε.

Τοποθετείτε στο ψυγείο για μισή ώρα και στη συνέχεια πλάθετε σε μικρά μπαλάκια.

 

Αν το μίγμα μαλακώσει, τοποθετείστε ξανά στο ψυγείο και επαναλάβετε. Βουτάτε τα μπαλάκια σε ένα μπολ με κρύο νερό για να κολλήσουν επάνω οι ξηροί καρποί και το ινδοκάρυδο.

 

Τα διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα κάνει τους γύρω σου να γλύφουν τα δάχτυλά τους. Κι αν θες, μπορείς να βάλεις τα τρουφάκια που θα περισσέψουν (αν περισσέψουν) σε ένα τάπερ και να τα πάρεις στη δουλειά για εκείνες τις ώρες που θα σε πιάσει μια λιγούρα.