Η μεγαλύτερη νίκη των βίγκαν ήρθε μέσα στα McDonald's

Η νέα εποχή είναι εδώ.
SHARES

Ακόμη κι αν δεν την έχεις υιοθετήσει, είναι αδύνατο να αγνοήσεις την τάση της διατροφής προς τον βιγκανισμό. Κι όταν βλέπεις κολοσσούς όπως τα McDonald's να κάνουν ιστορικά βήματα, κατανοείς πλήρως προς τα πού πηγαίνει το μέλλον της υγείας και της διατροφής παγκοσμίως.

Όπως εξήγησε ο υπεύθυνος του food marketing της αλυσίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, τον τελευταίο χρόνο, οι παραγγελίες vegetarian επιλογών έχουν ανέβει κατά 80%, και από τις αρχές του νέου έτους, θα προσφέρεται η επιλογή του πρώτου αποκλειστικά βίγκαν μενού, με Veggie Dippers, πατάτες και αναψυκτικό.

 

Μια επιλογή που απευθύνεται σε vegan, vegetarian και flexitarian πελάτες και δείχνει ότι ακόμα και κάστρα που θεωρούσαμε πως απευθύνονται ακραιφνώς σε κρεατοφαγικό κοινό, αντιλαμβάνονται πως οι εποχές αλλάζουν.

Share
 

24Media Network

Ο Κόμπι είναι νεκρός, όχι μην το βάζεις

Η στιγμή της είδησης μάς πάγωσε όλους. Είναι μία τραγωδία που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς. Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε. Κανείς μας δεν το πιστεύει. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει. Γράφει ο Παντελής Βλαχόπουλος.

 
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO