ΦΑΓΗΤΟ

Κεμπάπ, λουκάνικα και μπιφτέκια θαλασσινών “απογειώνουν” το τραπέζι σου

Νοστιμιά, άρωμα θάλασσας και υψηλή διατροφική αξία. Τα προϊόντα "Κοντοβερός" φέρνουν τη θάλασσα στο τραπέζι σου.

Τη Σαρακοστή, τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους. Και όχι μόνο τη Σαρακοστή, αφού αν αγαπάς το άρωμα της θάλασσας τότε μπορείς να έχεις στο τραπέζι σου τα πιο φρέσκα, τα πιο νόστιμα και τα πιο ποιοτικά ψάρια και θαλασσινά για να τα απολαύσεις με την παρέα ή την οικογένειά σου

Με μεγάλη ιστορία και πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, η “Κοντοβερός” φέρνει εδώ και πολλά χρόνια στο τραπέζι των καταναλωτών τα πιο φρέσκα, τα πιο νόστιμα και τα πιο ποιοτικά ψάρια και θαλασσινά.

 

Η πλήρης σειρά φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων της Κοντοβερός αποτελεί τον πιο πιστό “σύντροφο” της Ελληνίδας νοικοκυράς και όχι μόνο, ξεχωρίζοντας για την πλούσια γεύση της, αλλά και την υψηλή διατροφική αξία!

Έχοντας όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις και με ταυτόχρονη συνεργασία της με Διεθνείς Φορείς Πιστοποίησης Αειφόρου Αλιείας, η Κοντοβερός αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της που εφαρμόζει τα πρότυπα MSC (Marine Stewardship Council) & ASC (Aquaculture Stewardship Council) και διαχειρίζεται προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία των υδάτινων ιχθυαποθεμάτων. Από το 2018 μάλιστα, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν την πιστοποίηση βιολογικής επεξεργασίας ΒΙΟ HELLAS (Οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων).

Τα προϊόντα

Στην Κοντοβερός θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά, με όλη τους τη φυσική νοστιμιά και αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά.

 

Η σειρά “Κοντοβερός Μύρισε Θάλασσα” (Sea Breeze) αποτελεί την πιο γνωστή σειρά κατεψυγμένων αλιευμάτων της εταιρείας. Εδώ οι θαλασσινές επιλογές είναι αναρίθμητες. Καλαμάρι, θράψαλο, χταπόδι, σουπιά, γαρίδες, μύδια, αστακοουρές, γάμπαρη και πολλά ακόμη κάνουν το σπίτι να… μυρίζει θάλασσα και την κουζίνα να γεμίζει αρώματα! Στη σειρά “Μύρισε Θάλασσα” περιλαμβάνονται και τα περισσότερα κατεψυγμένα ψάρια της ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, με ανάμεσα τους επιλογές όπως η πέρκα, ο μπακαλιάρος Pollock, η γλώσσα, το φιλέτο σολομού και πολλά ακόμη.

 

H ξεχωριστή σειρά “Κοντοβερός Green” συνδυάζει ιδανικά την προστασία του περιβάλλοντος με την γεύση,  προσφέροντας ψάρια και θαλασσινά που προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από πιστοποιημένη, αειφόρο αλιεία! Με τη σειρά Green η εταιρεία ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ στηρίζει έμπρακτα τον περιορισμό της υπεραλίευσης, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τις θάλασσες, ειδικά, αλλά για τον πλανήτη γενικότερα.

 

Τέλος, η σειρά Κοντοβερός Deli αποτελεί άλλη μια απόδειξη πως η εταιρεία καινοτομεί, εμπνέει και δημιουργεί, πάντα με κριτήριο την κορυφαία ποιότητα. Με προϊόντα όπως το μπιφτέκι, το λουκάνικο και το κεμπάπ θαλασσινών, η εταιρεία ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ εισάγει στην αγορά μια μοναδική γευστική καινοτομία, που συνδυάζει τη νοστιμιά με την υψηλή διατροφική αξία. Τα προϊόντα Deli είναι ιδανικά για χορτοφάγους, για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλών θερμίδων, αλλά και για όσους νηστεύουν, φέρνοντας μια πραγματική γευστική επανάσταση στο σαρακοστιανό τραπέζι και όχι μόνο.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ εδώ.

Ακολουθήστε την ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ στο Facebook και στο Instagram.