ΦΑΓΗΤΟ

Oι Salsa Sinners έκαναν αποκριάτικο χαμό στα TGI Friday’s™

Με χορό, κοκτέιλ και φαγητό περάσαμε την καλύτερη Κυριακή.

Tην Κυριακή το βράδυ βρεθήκαμε στα Fridays™ στο Κολωνάκι για να γιορτάσουμε την τελευταία μέρα των Αποκριών. Σίγουρα κάπου θα είχε πάρει το μάτι σου το Αποκριάτικο event των Fridays™.

Mπορεί όμως να μην είχες καταλάβει ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί, όταν έβλεπες το όνομα των αγαπημένων εστιατορίων να φιγουράρει παρέα με το όνομα των Salsa Sinners, της γνωστής και πρώτης στην Ελλάδα σχολής για salsa.

*Φωτογραφίες: Μίμης Δημόπουλος

Όταν φτιάχτηκαν τα πρώτα εστιατόρια TGI Fridays™ στην Αμερική, η ιδέα πίσω από το εγχείρημα ήταν δοθεί εργασία σε άνεργους ηθοποιούς. Για αυτό αν αναρωτηθήκατε ποτέ, οι σερβιτόροι των Fridays™ είναι πάντα τόσο μπριόζοι, επειδή η φλογερή προσωπικότητα είναι ακόμα πιο σημαντική και από την εμπειρία για να είσαι στην ομάδα τους. Φανταστείτε λοιπόν πόσο ταιριάζει το πνεύμα των Αποκριών στα TGI Fridays™ και στην ομάδα που τα απαρτίζει.

Περιμένοντας να καταφτάσουν οι Salsa Sinners, πήραμε finger food ακολουθώντας τη συμβουλή του σερβιτόρου μας, για να απολαύσουμε κάτι ελαφρύ και να μπορέσουμε να σηκωθούμε για χορό. Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας Chicken Quesadilla, Fried Mozzarella και Sesame Jack Chicken Strips.

Από κοκτέιλ διαλέξαμε μία κλασική αξία το Strawberry Daiquiri και αποκτήσαμε και μία καινούρια αξία, το Μarilyn’s Gin.

Εδώ κρατάω το Μarilyn’s Gin, που δεν το είχα ξαναδοκιμάσει και νομίζω η γνώμη μου αναγράφεται στην έκφραση του προσώπου μου.

Εντωμεταξύ σιγά σιγά γεμίζει η πίστα με τους Salsa Sinners. Ο Sinner με την κίτρινη στολή στη μέση της φωτογραφίας ήταν από τους πιο ακούραστους της βραδιάς.

Παράλληλα γεμίζουν τα ποτήρια με κοκτέιλ και το κέφι γίνεται μεταδοτικό.

Και γρήγορα τα πιρούνια έχουν πέσει όλα κάτω και τα χέρια είναι ψηλά και έτοιμα για στροφές.

Η εμπειρία μας ξεπέρασε τις προσδοκίες, γιατί φαντάσου εκεί που τρως και πίνεις το αμαρτωλά καλό φαγητό των Fridays™ να έχεις και θέαμα τους Salsa Sinners να χορεύουν την πλέον αγαπημένη για τις Απόκριες μουσική. Και αν ήσουν εντελώς ερασιτέχνης σαν εμάς, αλλά θαραλλέος να ανταγωνιστείς τους Sinners φυσικά μπορούσες να σηκωθείς και να χορέψεις και εσύ.

Και κάπου εδώ σταματήσαμε να τραβάμε φωτογραφίες, γιατί έπρεπε να σηκωθούμε να χορέψουμε!

TGI Friday’s, Κολωνάκι Νεοφύτου Βάμβα 2, 210 7227721