Πίτσα με ακτινίδιο; Σταματήστε αυτήν την τρέλα

Όταν βάλανε ανανά στην πίτσα δεν μίλησες. Τώρα είναι πολύ αργά.
SHARES

Σήψη και παρακμή, μία κοινωνία σε ελεύθερη πτώση, αξίες που εξωβελίζονται και τη θέση τους παίρνει η οπισθοδρόμηση, ντυμένη με τον μανδύα της προόδου και του κέρδους. Και λίγα είπα κοιτώντας αυτήν την εικόνα με τα ακτινίδια ατάκτως ερριμμένα πάνω στο σμιλεμένο κορμί της πίτσας. Υπάρχει όμως Θεός και βλέπει.

Η πίτσα με ακτινίδια έρχεται από ένα εστιατόριο στη Δανία, πολύ μακριά για να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Τη φωτογραφία την ανέβασε ένας χρήστης στο Reddit προκαλώντας ένα τεράστιο debate για το αν αυτό το πράγμα τρώγεται, θυμίζοντας ένα παλιότερο debate, αυτό που είχε προκύψει με τον ανανά πάνω στην πίτσα. Τότε δυστυχώς νίκησε ο ανανάς, καθώς έχει σχεδόν καθιερωθεί, τη βρίσκεις παντού την ανανούχα πίτσα. Στην περίπτωση όμως της πίτσας κίουι ακόμα δεν ξέρουμε. Ο χρόνος θα δείξει.

Και ελπίζουμε να είναι με το μέρος μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτήν τη φωτογραφία το ακτινίδιο μαγαρίζει μία πίτσα που έχει πάνω της τυρί, τομάτα και πιθανότατα κάτι σαν κομμάτια μπέικον, δηλαδή είναι ήδη μαγική και πεντανόστιμη.

Ταυτίζομαι με ένα χρήστη του Reddit που έγραψε "αυτό με εκνευρίζει αδιανόητα" και με έναν ακόμη που έγραψε κάτι του τύπου "όλα αυτά ξεκίνησαν εξαιτίας του ανανά".

Ωστόσο, υπήρχαν και φωνές πέρα απ' τη λογική που συμφώνησαν με ό,τι είδαν (αλλά προφανώς δεν δοκίμασαν ακόμα).

"Νομίζω ότι αυτό μπορεί να δουλέψει αν το συνδυάσεις με τα σωστά υλικά, όπως ακριβώς συνέβη και με τον ανανά. Άλλωστε, έχουν το ίδιο 'γευστικό προφίλ'", τόλμησε να ψελλίσει ένας απ' αυτούς.

Ας ελπίσουμε αυτή η τρέλα να σταματήσει πριν εξαπλωθεί και σε μια πιτσαρία της γειτονιάς μας.

Share
 

24Media Network

Τρελά λεφτά για Ινσούα

Ομάδα από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ινσούα και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ικανοποιητικό ποσό για την αγορά του.

Η βαθμολογία της Super League χωρίς το VAR

Ποια θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την παρουσία του VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών; Το Sport24.gr μέτρησε όλες τις αποφάσεις, έκανε τους υπολογισμούς και σας παρουσιάζει τη βαθμολογία της Super League χωρίς τη χρήση του VAR.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO