Το μυστικό συστατικό που θα απογειώσει την τονοσαλάτα σου

Ένα συστατικό που δεν περνάει καν από το μυαλό σου μπορεί να δώσει έξτρα νοστιμιά στο γεύμα σου.
SHARES

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας γεύματα, ειδικά στους χώρους εργασίας, όπου θέλουμε κάτι υγιεινό, εύκολο και γρήγορο. Μια τονοσαλάτα, άλλωστε, μπορεί να φτιάξει ο καθένας μας στο σπίτι, δίχως να έχει ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες.

Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, ότι δεν είναι κι από τα πιο γευστικά φαγητά στον κόσμο. Όσο μαρούλι, ντομάτα ή κρουτόν και να βάλεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκουν τον τόνο κάπως άγευστο και αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Μπορεί να ακουστεί κάπως παράξενο, αλλά υπάρχει ένα μυστικό συστατικό που αν χρησιμοποιήσεις στην τονοσαλάτα του, μπορεί να ανέβει αρκετά γευστικά επίπεδα. Σύμφωνα με το 'Mashed', αυτό το συστατικό δεν είναι άλλο από τη ζάχαρη.

Μα ζάχαρη και ψάρι; Είναι δυνατόν; Κι όμως. Μισή κουταλιά ζάχαρη στην τονοσαλάτα μπορεί να κάνει θαύματα, νοστιμίζοντας αρκετά τον ουδέτερο γευστικά τόνο. Μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο στην Ευρώπη, ωστόσο πολλές ασιατικές συνταγές με τόνο ή σολομό συμπεριλαμβάνουν και λίγη ζάχαρη.

Ακόμη να πειστείς για το θαύμα μπορείς να κάνει η ζάχαρη στην τονοσαλάτα σου; Την επόμενη φορά που θα την ετοιμάσεις, δοκίμασέ το και στην πρώτη μπουκιά θα αναθεωρήσεις. Εγγυημένο.

 

(Κεντρική φωτογραφία: Unsplash)

Share
 

24Media Network

Τρελά λεφτά για Ινσούα

Ομάδα από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ινσούα και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ικανοποιητικό ποσό για την αγορά του.

Η βαθμολογία της Super League χωρίς το VAR

Ποια θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την παρουσία του VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών; Το Sport24.gr μέτρησε όλες τις αποφάσεις, έκανε τους υπολογισμούς και σας παρουσιάζει τη βαθμολογία της Super League χωρίς τη χρήση του VAR.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO