SEX

Αυτές τις προσδοκίες έχει μια γυναίκα για το μέγεθος του πέους σου

Μια νέα έρευνα όμως έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μία απλή αναφορά στον όρο πέος μπορεί να πυροδοτήσει συζητήσεις που θα μείνουν ορθάνοιχτες και αναπάντητες για ολόκληρες μέρες, για ολόκληρους μήνες, ακόμη και για ολόκληρα χρόνια. Αυτή βέβαια που είναι πιο πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό αφορά ξανά το μέγεθος του πέους. Οι γυναίκες ζυγίζουν τις σεξουαλικές εμπειρίες, τις προσδοκίες αλλά και τις επιθυμίες τους και απαντούν στη βασική ερώτηση, στην ερώτηση κλειδί: "Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το ανδρικό μόριο;"

Διαβάστε περισσότερα

5 απρόσμενες συμβουλές για καλύτερο σεξ από μία αφέντρα

Απλά μαθήματα ηδονής από μια dominatrix. Εφαρμόζονται παντού, δεν απαιτούν μαστίγια και δερμάτινες στολές.

Λόγω άγνοιας (ίσως και λόγω ενός έμφυτου συντηρητισμού), οι περισσότεροι από μας διατηρούμε μία πολύ συγκεχυμένη ιδέα για το BDSM. Θεωρούμε ότι αυτή η ανορθόδοξη σεξουαλική πρακτική είναι πάντα ταυτισμένη με διαστροφές και 'αμαρτωλές' ηδονές.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια γυμναστική βοηθάει περισσότερο στο σεξ;

Πρόσφατη έρευνα ανέδειξε την προπόνηση που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και περισσότερη διάρκεια.

Με βάση τις (περιορισμένες) γνώσεις μας, η αεροβική γυμναστική ενισχύει την φυσική μας κατάσταση. Μία πρόσφατη έρευνα όμως που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, φανερώνει μία δεύτερη απολύτως άγνωστη πτυχή της. Από τις έγκυρες απαντήσεις των συμμετεχόντων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ενήλικοι δρομείς, προκύπτει ότι το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής συμβάλλει αφοπλιστικά και σε μία πολύ πιο ενεργή σεξουαλική ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Το πολύ πορνό βλάπτει τη στύση: Μύθος ή αλήθεια;

Ξέρουμε τι βλέπεις στο Ίντερνετ. Εσύ ξέρεις τι μπορεί να προκαλέσει στη σεξουαλική σου συμπεριφορά;

Στυτική δυσλειτουργία. Δύο λέξεις μαχαιριά στην καρδιά και στην αυτοπεποίθηση ενός άνδρα. Κάποιες φορές, οφείλεται σε αμιγώς ιατρικούς λόγους ενώ άλλες προκαλείται αποκλειστικά από τη δική μας κατάχρηση. Εισέβαλε για πρώτη φορά στη ζωή μας όταν μία ομάδα σεξολόγων και θεραπευτών υποστήριξε δημόσια ότι στυτικές δυσλειτουργίες μπορούν να προκληθούν εξαιτίας της υψηλής έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό.

Διαβάστε περισσότερα

Το προφυλακτικό των 1000 ωθήσεων ανοίγει θέματα

Μπορεί να ακούγεται ως αχρείαστη υπερβολή, αλλά είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε όλοι.

Σύμφωνα με όλες τις σχετικές έρευνες, έξι στους δέκα ανθρώπους που χρησιμοποιούν προφυλακτικό, παρατηρούν ότι 'στεγνώνει' πριν την ολοκλήρωση της συνεύρεσης, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μικρογδαρσίματα και πόνοι.

Διαβάστε περισσότερα

Grower ή shower; O τελευταίος μύθος για το μέγεθος του πέους

Τελικά πόση απόσταση καλύπτει ένα μέσο πέος από τη χαλαρότητα στη στύση;

Grower ή shower; Η αγγλική γλώσσα έχει μία ερώτηση που περιγράφει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα δύο είδη ανδρικών γεννητικών μορίων που υπάρχουν (ή τουλάχιστον μας αρέσει να πιστεύουμε ότι υπάρχουν). Οι μεν (οι growers), βλέπουν το μικρό -σε χαλαρή κατάσταση- πέος τους να μεγαλώνει υπερβολικά πολύ όταν έρχεται σε στύση ενώ οι δε (οι showers) έχουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο -σε χαλαρή κατάσταση- πέος που δεν αλλάζει δραματικά όταν έρχεται η ώρα της στύσης.

Διαβάστε περισσότερα

BTS: Το νέο πορνό που σαρώνει το Ίντερνετ

Αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι σήμερα είναι η πορνογραφία πίσω από την πορνογραφία.

Το amateur και η ηδονοβλεπτική αισθητική έχουν κυριαρχήσει και τα πράγματα είναι πιο 'ωμά' και ρεαλιστικά από ποτέ. Κανείς δεν νοιάζεται πλέον για υπερπαραγωγές με πλοκή και σενάριο και για απλησίαστες 'θεές' του on camera ερωτα, με τέλειο δέρμα, τέλεια δόντια και τέλεια μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man