FITNESS

6 χρυσά μυστικά από σταρ του Hollywood για το τέλειο σώμα

Βαριέσαι να γυμναστείς; Νιώθεις κουρασμένος; Καιρός να πάρεις έμπνευση για την γυμναστική σου από το Hollywood.

Το Hollywood μάς έχει χαρίσει αμέτρητες εμφανισιακές μεταμορφώσεις ηθοποιών, γιατί λοιπόν να μην εμπνευστούμε από αυτές, ώστε να διαφοροποιήσουμε τη δική μας φυσική κατάσταση;

Αρκετοί ρόλοι είναι τόσο απαιτητικοί που οι αστέρες αναγκάζονται να ακολουθήσουν μακροχρόνια προγράμματα προπόνησης και extreme διατροφής προκειμένου να χάσουν λίπος και να αυξήσουν την μυική τους μάζα. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Παρακάτω βάλαμε στη σειρά τα μυστικά της προπόνησης και της διατροφικής προετοιμασίας έξι πασίγνωστων ηθοποιών. Κάποια από αυτά, μπορεί να εμπνεύσουν την καθημερινή σου διατροφική ρουτίνα ή/και προπόνηση.

Tom Hardy: 1000 κάμψεις την ημέρα

Μπορεί να τον έχεις συνηθίσει σαν το θηρίο που υποδύθηκε τον Bane στο τελευταίο ‘Batman’ του Chris Nolan, τραγικό ήρωα στο ‘Mad Max’ και σαν τον αθλητή-φέτες στο κορυφαίο ‘Warrior’ αλλά πριν το 2008 ο Hardy δεν είχε αυτή την επιβλητική φυσική κατάσταση. Για τις ανάγκες της ταινίας ‘Bronson’, ακολούθησε το σχετικό πρόγραμμα για αρκετούς μήνες.

Christian Bale: Σκέτο καφέ, μήλα και τόνο

Μια απο τις εντυπωσιακότερες αλλαγές που έχουμε αντικρίσει σε ταινία, ήταν αυτή του Christian Bale για την ταινία ‘The Mechanist’. Για τις ανάγκες του ρόλου έφτασε να έχει κάτω απο 5% ποσοστό λίπους. Η διατροφή του περιείχε τα εξής: 1 μήλο, 1 μικρό κομμάτι τόνο και πολύ σκέτο καφέ.

Chadwick Boseman: Μαχητικά αθλήματα

Ο Μαύρος Πάνθηρας της Marvel ήταν ένας συνηθισμένος άντρας. Για να αποκτήσει τον επιβλητικό σωματότυπο σούπερ ήρωα, έλαβε μέρος σε προγράμματα ζίου ζίτσου, καράτε, καποέιρα και κουνγκ-φου, για περισσότερο από ένα χρόνο.

Dwayne Johnson: Επτά γεύματα κάθε μέρα

Ο Bράχος του Xόλιγουντ, προκειμένου να πάρει πολλά κιλά μυικού όγκου ακολούθησε την μέθοδο διατροφής ’12 labours’. Πρόκειται για μια διαδικασία 7 γευμάτων και 14 ασπραδιών απο αυγά. Δεν περιέχει πολλή αερόβια άσκηση ώστε να μην καις θερμίδες.

Zac Efron: Κυκλική προπόνηση των 1000 επαναλήψεων

View this post on Instagram

📸:@japhydhungana

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on Sep 14, 2018 at 9:39am PDT

Μια από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις στο reboot του ‘Baywatch‘ ήταν αυτή του Efron. Για να πετύχει αυτό το στόχο, ακολούθησε ένα προπονητικό πρόγραμμα στο οποίο έπρεπε να κάνει 20 jump lunges, 20 squats, 60 climbers, 20 power push ups, 5 ανεβάσματα σκαλιών και 10 trx one leg jumps. Η ολοκλήρωση του προγράμματος επιτυγχανόταν ύστερα από 1000 επαναλήψεις.

Chris Pratt: Μποϊκοτάζ στην μπύρα

Αν τοn έβλεπες στο ‘Parks and Recreation‘ δεν θα έβαζες ούτε μισό ευρώ στοίχημα ότι αυτός θα γίνει σούπερ ήρωας. Τι έκανε για να πετύχει αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή; Kάτι πολύ απλό, αντικατέστησε την μπύρα με το νερό. Για 6 μήνες δεν ήπιε αλκοόλ και αντίθετα έπινε πάνω από 7 λίτρα νερό την ημέρα.

Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνηση σου βρες τον Πολυμερόπουλο Βαγγέλη στο instagram @vpolimero