ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

«Είμαστε από αυτούς που σπρώχνουν» είπε ο Βασίλης Στίγκας και μάλλον έπαθε λουμπάγκο

«Είστε κόμμα τρανς» απάντησε πολύ ψύχραιμα και με καθαρή σκέψη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που γύρισαν από τις Σπέτσες και αντέδρασαν.

Μετά από τις παρατηρήσεις που του έγιναν, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ανακάλεσε, οπότε όλα, αυτόματα, επανήλθαν στην κανονικότητα. Ή και όχι, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία στο τέλος της ημέρας είναι το ποιος «σπρώχνει» στην Ελλάδα μας και όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος έχει πάθει λουμπάγκο. Το παθαίνουν συχνά αυτό οι γνήσιοι Έλληνες, μην ξεχνάτε την πλούσια ιστορία μας.

Ο ένας και μοναδικός πρόεδρος των 100% pure Σπαρτιατών που δεν κατάγονται από τη Σπάρτη, ξύπνησε με μια ομοφοβική διάθεση και αποφάσισε να την φέρει μαζί του στη Βουλή. Από το βήμα της και με την καθαρή σκέψη που τον διακρίνει, μίλησε για «εκπουστρ@@ση της κοινωνίας» ενώ, προφανώς, πρόσθεσε ότι η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια «ανοίγει παράθυρο παιδεραστίας».

Όλα αυτά, φυσικά, ειπώθηκαν με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Βέβαια, επειδή όλοι γνωρίζουμε τη φράση για την εικόνα και τις χίλιες λέξεις, έδειξε μια φωτογραφία δύο αντρών και είπε πως «δύο μαντραχαλάδες με δύο παιδάκια. Αυτή εδώ η φωτογραφία δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος».

Πού πάτε; Δεν τελειώσαμε, ένα καλό παραλήρημα κρατάει αρκετά λεπτά, διαφορετικά, μιλάμε για ξέσπασμα. Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν για τα πολύ γλυκά και to the point λόγια, απάντησε εντελώς ψύχραιμα πως «είστε κόμμα τρανς». Τώρα, πού κολλάνε οι τρανς και η αγάπη που δείχνει κάποιος στις μίνι εκδρομές στις Σπέτσες, δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ομοφοβικό tempo, είπε: «Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από πού και ως πού; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε». Ε, από πού και ως πού; Δεν μπορεί ένα άτομο να μιλήσει για «εκπούστρ@@ση» της κοινωνίας και το ποιος «σπρώχνει» ποιον, αμέσως να τον πείτε ομοφοβικό.

«Πρέπει να αντισταθούμε», συνέχισε. «Κι εσείς κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να μην ακούτε κανέναν και να είστε εδώ να μιλήσετε και να καταψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο. Θα πω κάτι που δεν είναι δικό μου. Το είπε ο Σαράντης Καργάκος, ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, ένας μεγάλος Έλληνας, που ανέφερε ότι ‘’ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και της εκπόρνευσης του έθνους μας, σπεκουλαδόροι και κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα’’. Με αφορμή το θάνατο ενός ηθοποιού, είχε γράψει ‘’εσείς επιλέξατε να δηλητηριάσετε τη μνήμη των ανθρώπων, για να καθιαγάσετε το πισωγλέντικο, με κίβδηλα δάκρυα και εξίσου κίβδηλη ανθρωπιά’’».

Και ζήσαμε εμείς καλά και κάποιοι άλλοι με λουμπάγκο. Στο πρόγραμμα είναι και αυτό.