ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
BUZZ

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για τον πατέρα της

Ζούμε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς Οικογενειακές Ιστορίες και δεν το έχουμε καταλάβει.

Δεν είναι ότι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά μία επιβεβαίωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως πολύ καλά θα θυμάστε και αν δε θυμάστε, μπορείτε να θυμηθείτε, έκανε μερικές δηλώσεις μετά τη μεγάλη είναι η αλήθεια νίκη του από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, όταν και «κλείδωσε» με κάθε επισημότητα μία ακόμα θητεία ως δήμαρχος του Βόλου.

Τα όμορφα (ή και όχι) λόγια του για τον Στέφανο Κασσελάκη και την «παραγωγή π@@στηδων», δεν άφησαν ασυγκίνητους τους χρήστες των social media που, ανάμεσα σε πολλά «τι ψηφίσατε;», εστίασαν δικαιολογημένα και στις ομοφοβικές του δηλώσεις.

Για μέρες, το όνομα του Αχιλλέα Μπέου έπαιξε παντού και ο λόγος δεν ήταν τα υπέροχα, άκρως επιτυχημένα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή του Βόλου που οδήγησε τους κατοίκους του σε αναγκαστική λασποθεραπεία. Ανάμεσα στα άτομα που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον δήμαρχο που ρίχνει χαστούκια και κερδίζει ψήφους (πρέπει να είναι ο μόνος στον κόσμο με αυτή την ικανότητα), ήταν και η κόρη του, η Αργυρώ Μπέου που υποστήριξε ότι ο πατέρας της δεν είναι ομοφοβικός. Μη γελάτε, σας βλέπουμε.

Στο επεισόδιο που θα ζήλευαν και στις Οικογενειακές Ιστορίες, όμως, είχαμε τρομερές εκπλήξεις, εκπλήξεις που έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ήδη σουρεαλιστική κατάσταση που, από την αρχή της, προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε ή, τουλάχιστον, να ρίξουμε μια κουταλιά λογικής μπας και τη χωνέψουμε.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που λέτε, έχει μία ακόμα κόρη. Το όνομά της είναι Ευτυχία, τη φωνάζουν Eve και ζει στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Α, ναι, παραλίγο να το ξεχάσουμε. Ασχολείται με τα μεσιτικά. Η Eve, λοιπόν, μίλησε με την Τζεφ Μοντάνα στο Instagram και μοιράστηκε τις δικές της, μεγάλες αλήθειες για τον πατέρα της.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Σας το λέει άλλωστε “αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι. Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει, τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι. Με τρομάζει», είπε η Eve.

«Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός». Όσο για την οικογένεια του πατέρα της, είπε: «Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, γι’ αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο».

Οικογενειακές Ιστορίες, τίτλοι τέλους.