AP Images
SEX

Futanari: Το anime πορνό σαδισμού έχει ήδη φανατικούς οπαδούς

Τι σημαίνει 'προχωρημένο' και τι 'φετιχιστικό' για το 2020; Το Futunari δίνει την πιο αμήχανη απάντηση.

Κάποτε, τα Φιλαράκια είχαν αφιερώσει ένα ολόκληρο επεισόδιο στον χαρακτήρα του Freddie Prinze Jr, ο οποίος υποδυόταν ένα νεαρό άντρα που έκανε τον baby-sitter στο παιδί του Ross και της Rachel. Η απορία “πώς γίνεται ένας άντρας να ξέρει τέλεια ζαχαροπλαστική και να κάνει άψογα τις δουλειές του σπιτιού;” είχε προβληματίσει και τον Ross και τη Rachel και όλη την παρέα του Central Perk. Μιάμιση δεκαετία αργότερα, η αμερικάνικη pop κουλτούρα έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά, καθώς, σύμφωνα με το Dailydot, η κορυφαία τάση στις φετιχιστικές νυχτερινές απολαύσεις, είναι το Futanari, μια ενότητα ιαπωνικού hentai πορνό, με anime χαρακτήρες, που διαθέτουν διεμφυλικό σώμα. Πόση προόδος μέσα σε 16 χρόνια!

Σύμφωνα με το FAKKU, τον μεγαλύτερο σε εμβέλεια εκδότη hentai πορνό παγκοσμίως, την περασμένη χρονιά, η κυρίαρχη τάση του anime πορνό στην Αμερική ήταν το Futunari. Συνήθως η Αμερική αποτελεί ένα ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό δείγμα για τους φανατικούς του hentai ανά τη Δύση, κάτι που σημαίνει πως το Futunari στην πραγματικότητα αφορά πολλούς περισσότερους και δείχνει πως είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει.

Τι είναι Futunari;

Πρόκειται για γυναικείους χαρακτήρες φετιχιστικού πορνό, με εντυπωσιακά, καλλίγραμα σώματα αλλά και με ανδρικά γεννητικά όργανα. Συγκεκριμένα πρόκειται για γεννητικά όργανα των οποίων η στύση αποτυπώνεται σχεδιαστικά με 100% πιστή ομοιότητα με τη στύση του πέους ενός μέσου ‘προικισμένου’ άντρα. Στις ιστορίες Futunari (ή ‘Futa’) πρωταγωνιστούν γυναίκες, οι οποίες συναντούν τους άνδρες που επιθυμούν ως ερωτικούς παρτενέρ και τους οδηγούν σε ποικίλων ειδών σεξουαλικές πράξεις.

Για παράδειγμα, στην ιστορία ‘Mirth Legend’, μια εξωτική χορεύτρια συναντά έναν ταξιδιώτη. Αρχικά τον προσκαλεί σε κολπική συνουσία και ύστερα, χωρίς τη θέληση του, τον αναγκάζει σε πρωκτική συνουσία. Η ιστορία ‘Your Wish, My Wish’ παρουσιάζει μια μητέρα και μια κόρη-τζίνι, για τις οποίες ο αφέντης έχει μια πολύ συγκεκριμένη σεξουαλική ‘ευχή’, που αφορά μόνο τις δυο τους. Η αιμομιξία, οι ακραίες εκδηλώσεις BDSM και ο βιασμός είναι μερικές αναφορές που συναντιούνται συχνά στα Futunari, χωρίς όμως να τα ορίζουν στο σύνολό τους.

Υπάρχουν και οι ιστορίες ‘Futa’ που ξεπερνούν το χαρτί των κόμιξ και γίνονται videos ή ακόμα και video games. Το ‘Reborn In Sin‘ είναι μια από αυτές, μια ‘visual novel’ ιστορία της οποίας η δημιουργός ευελπιστεί να μεταφέρει και σε κάποια gaming πλατφόρμα. Η ιστορία μάς διηγείται την ιστορία του θηλυκού αγγέλου Fiona που μεταμορφώνεται σε ‘Futa’ ως τιμωρία από την κηδεμόνα της, την Μητέρα-Θεά Άννα. Η μεταμόρφωση της Fiona γίνεται σε ένα διαβολικό κόσμο γεμάτο σεξ και διαστροφή, με πεινασμένες για ερωτική ικανοποίηση δράκαινες (!), με δαίμονες και κορίτσια-νυχτερίδες που συχνάζουν σε σκοτεινά μπαρ.

Στο σχετικό video game, ο κάθε παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εννέα hentai ερωτικές σκηνές με voice-over ανδρών και γυναικών, αλλά και να επιλέξει τον δικό του χαρακτήρα και να δημιουργήσει γύρω του ένα χαρέμι, με το οποίο θα μπορεί να σκαρώνει δημόσιες σεξουαλικές πράξεις, εξευτελισμούς και άλλα σκληρά φετίχ.

 

Έχει γραφτεί πως το ‘Futa’ έχει γνωρίσει την αγάπη των δυτικών κρατών λόγω των σαφών αναφορών του στο transgender ερωτισμό, μια πεποίθηση που έρχεται σε σύγκρουση με μια εκδοχή πολιτισμικής εκμετάλλευσης, μια συμπεριφορά υιοθέτησης ‘περιέργων’ συμπεριφορών από την Ασία, που κάνουν πολλούς Ευρωπαίους να νιώθουν ότι γίνονται για λίγο Ιάπωνες.

Οι δημιουργοί του ‘Futa’ πάντως στο σύνολό τους ορκίζονται πως η έμπνευσή τους δεν αρχίζει από το trasngender ανθρώπινο σώμα, αλλά από μια εντελώς ‘άφυλη’ θεώρηση του κόσμου του hentai porn. Το σίγουρο είναι πως η κάθε ερωτική διαστροφή, στον βαθμό που δεν προσβάλλει το άτομο που έχεις επιλέξει για παρτενέρ σου, είναι σεβαστή και ενδεχομένως μπορεί και να ανοίξει τους ορίζοντές σου. Είτε προς κάτι φωτεινό και πολύχρωμο, είτε προς κάτι τρομακτικά σκοτεινό.