ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ /Papadakis Press
BUZZ

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ξέρει από τι πέθανε ο Matthew Perry. Ή και όχι

Η αγαπημένη μας συγγραφέας, η οποία φημίζεται για την ψυχραιμία της και την κρυστάλλινη σκέψη της, γνωρίζει από τι πέθανε ο ηθοποιός.

Ένα όνομα και ένα πρόσωπο βλέπουμε από χθες, Κυριακή (29/10), στα social media: αυτό του Matthew Perry. Αν εξαιρέσουμε τις πολύ σοβαρές και αναγκαίες(;) τοποθετήσεις από τα άτομα που δεν του έκαναν την τιμή να τον παρακολουθήσουν ως Chandler Bing στην ίσως καλύτερη sitcom σειρά που έχει περάσει από τις οθόνες μας, η πλειοψηφία του κόσμου στεναχωρήθηκε στο άκουσμα του θανάτου του.

Αυτό, βλέπετε, λίγο πριν πεθάνει, τον είχε πικράνει αφάνταστα. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόλις ενημερώθηκε ότι για τον Μάριο από την Κηφισιά που είδε τυχαία μισό επεισόδιο ένα μεσημέρι που αναγκάστηκε να βράσει μακαρόνια, δεν ήταν υψηλή κουλτούρα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μάριος αποφάσισε να κάνει γνωστό στους 893 φίλους του στο Facebook, τη μέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Perry, ότι παραμένει ασυγκίνητος.

Τον ευχαριστούμε.

Το κείμενο αυτό, βέβαια, γράφτηκε για τα άτομα που ξύπνησαν και το πρώτο πράγμα που είδαν, ήταν την πολυθρόνα δίπλα από τον Joey, κενή. Πόνεσε. Η απώλειά του εξελίχθηκε σε συλλογικό πένθος. Και είναι λογικό. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί μέσω των επαναλήψεων που έχει κάνει το Κωνσταντίνου και Ελένης να κλαίει γοερά, είναι για πολλούς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Ένα από τα ερωτήματα που ακόμα ψάχνουν για απάντηση, είναι από τι πέθανε ο αγαπημένος μας ηθοποιός καθώς, όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, ο Matthew Perry αντιμετώπισε διάφορες άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν με οπιούχα φάρμακα και αλκοόλ. Ευτυχώς, η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, μας έλυσε την απορία.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που άλλα βλέπουμε και μαθαίνουμε εμείς και άλλα βλέπει και μαθαίνει εκείνη, Το ίδιο είχε συμβεί και με την κακοκαιρία Daniel. Τώρα, το πήγε ένα βήμα παρακάτω και ασχολήθηκε με τον Matthew Perry και τα αίτια του θανάτου του. Είστε έτοιμοι; Ο ηθοποιός πέθανε από «ξαφνικίτιδα», την αγαπημένη έκφραση όσων είναι αντίθετοι στα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Η συγγραφέας, μάλιστα, έχει δημιουργήσει και μία ιδιωτική ομάδα, τη γνωστή ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΜ@ΒΟΛΙΩΝ. Να πώς ξεγέλασε τον αλγόριθμο. Στην ανάρτησή της, πάντως, διαβάζουμε μερικά απίθανα σχόλια τα οποία φλερτάρουν με την ακραία συνωμοσιολογία. Δε μας έκανε εντύπωση, αλλά καλό θα ήταν να λείπουν.