ΤΑΞΙΔΙ
SPONSORED

Μία κρουαζιέρα είναι η ιδανική λύση για οικονομικές διακοπές ακόμα και την τελευταία στιγμή

Φαντάσου, να μαγειρεύεις τοπικές συνταγές σε ένα σπίτι στη Μύκονο, να κάνεις γευσιγνωσία κρασιού στη Θεσσαλονίκη αλλά και θαλάσσιο καγιάκ στη Μήλο. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις στις μοναδικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises και μάλιστα σε προνομιακές τιμές, οι οποίες ισχύουν για κρατήσεις έως και τις 31 Αυγούστου 2022.

Αν δεν έχεις πάει ποτέ κρουαζιέρα, φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις. Φαντάσου να πηγαίνεις από νησί σε νησί, να βλέπεις τοπία μοναδικής ομορφιάς και να βιώνεις ξεχωριστές εμπειρίες. Και όλα αυτά χωρίς ταλαιπωρία, με οργάνωση και all-inclusive οικονομικά πακέτα.

Μαθήματα μαγειρικής στη Μύκονο, κεραμική στη Ρόδο και πεζοπορία στη Σαντορίνη. Η λίστα με τα νησιά και τις βιωματικές εμπειρίες, που αναζητά πλέον κάθε σύγχρονος ταξιδιώτης, δεν σταματούν εδώ. Αν κάτι αποζητάμε όλοι – και ονειρευόμαστε από τον χειμώνα ακόμα – είναι οι καλοκαιρινές διακοπές στα νησιά.

Στο μυαλό μας ταξιδεύουμε από το ένα νησί στο άλλο, σκεφτόμαστε βουτιές σε καταπράσινα νερά, νόστιμους μεζέδες και εξερευνήσεις. Η πραγματικότητα βέβαια έρχεται τις περισσότερες φορές να μας προσγειώσει αφού οι δυσκολίες του να κανονίσεις διακοπές και μάλιστα σε παραπάνω από ένα νησί, είναι πολλές – από τις τιμές που έχουν αυξηθεί μέχρι τα logistics των μετακινήσεων.

Αν έχεις καθυστερήσει κι εσύ να κανονίσεις τις διακοπές σου λόγω των δύσκολων συγκυριών, η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, έχει ανακοινώσει ειδικές προσφορές με μειωμένες τιμές έως και 45%, έως τέλος Αυγούστου, για όσους θέλουν να ταξιδέψουν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

 

Με τις τιμές να ξεκινούν από 297 ευρώ για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και τη δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στην τιμή των €721, έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς περισσότερα μέρη με τον πιο οικονομικό τρόπο. Με αφετηρία το Λαύριο, βρίσκεσαι σε Μύκονο, Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσο), Πάτμο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, όπου μπορείς να συνδυάσεις αρκετές δραστηριότητες για να γνωρίσεις καλύτερα το κάθε νησί.

Η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο. Όλες οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises παρέχοντας όλα τα γεύματα και κλασικά ποτά εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμων, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.

Οι βιωματικές και πολύ ενδιαφέρουσες εκδρομές, σου δίνουν την ευκαιρία να εμβαθύνεις στους προορισμούς που επισκέπτεσαι και να ακολουθήσεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, από τη μαγειρική και τις τέχνες μέχρι την αρχαιολογία, τον πολιτισμό και τις περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Φαντάσου, να μαγειρεύεις τοπικές συνταγές σε ένα σπίτι στη Μύκονο, να κάνεις γευσιγνωσία κρασιού στη Θεσσαλονίκη αλλά και θαλάσσιο καγιάκ στη Μήλο. Οι εκδρομές προσφέρονται σε όλους τους προορισμούς που επισκέπτονται, ξεκινώντας από μόλις 2 έως και 20 συμμετέχοντες και κοστολογούνται από €69 ανά επισκέπτη.

Ακόμα και την τελευταία στιγμή, μπορείς να κλείσεις τις διακοπές σου κάνοντας μία κρουαζιέρα. Δεν θα επισκεφτείς μόνο περισσότερους από έναν προορισμούς αλλά θα ξέρεις ότι στη στεριά σε περιμένουν όμορφες εμπειρίες. Κι αν αυτό δεν είναι ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές, τότε τι είναι;