Courtesy of Netflix
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Ο Δημήτρης Νατσιός είδε τον Μεγαλέξανδρο και αποφάσισε να τελειώσει το Netflix

Επίκαιρη ερώτηση στη Λίνα Μενδώνη κατέθεσε η ΝΙΚΗ καλώντας τη «να προστατεύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβεί στις δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών της εταιρείας NETFLIX».

«Απαράδεκτη η σειρά Ντοκιμαντέρ του NETFLIX για τον Μέγα Αλέξανδρο»: Αυτός είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου που εξέδωσε η ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού σχετικά με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα λίγους μήνες αφού μας επέστησε την προσοχή για τους καλικάντζαρους και τις πύλες της κολάσεως, μέσω του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, φρόντισε να μας ενημερώσει και για το περιεχόμενο του Netflix και τη σειρά Alexander: The Making of God, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στον απανταχού πατριωτικό χώρο.

«Η λεγόμενη WOKE (ελληνικά αφύπνιση) ατζέντα»

Η ΝΙΚΗ στην κριτική για τη σειρά ντοκιμαντέρ με κεντρικό πρόσωπο τον Μέγα Αλέξανδρο φαίνεται να κάνει μια κοινωνικοπολιτική ανάλυση προκειμένου να θέσει τα ζητήματα που τη θίγουν. Έτσι, μιλά ουσιαστικά για οργανωμένο σχέδιο επιβολής της ομοφυλοφιλίας ως κάτι το φυσιολογικό και το αποδεκτό με τον κινηματογράφο να συμμετάσχει ενεργά σε αυτήν την κανονικοποίηση. Ας δούμε όμως την έναρξη της τοποθέτησης του κόμματος.

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχει παγκοσμίως μία ενορχηστρωμένη και καλά χρηματοδοτούμενη προσπάθεια επιβολής της αντίληψης ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό και άρα αποδεκτό.

Η λεγόμενη WOKE (ελληνικά αφύπνιση) ατζέντα, προωθείται με κάθε τρόπο για να αφυπνίσει δήθεν τις “παρωχημένες αντιλήψεις” και να επιβάλει τις ιδιαιτερότητες των ΛΟΑΤΚΙ+. Στο πλαίσιο αυτό δε θα μπορούσε να απουσιάσει ο κινηματογράφος, που μέσω της δυνατής και συναισθηματικής επίδρασής του, μεταφέρει υποσυνείδητα πολλά μηνύματα σε ανυποψίαστους νέους, αλλά και σε μεγαλύτερους».

Εξηγεί με επιστημονικά κριτήρια γιατί δε γίνεται ο Αλέξανδρος να είναι ομοφυλόφιλος

Η σειρά – ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένη στον Μέγα Αλέξανδρο και τον τρόπο που κατέκτησε τον κόσμο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο οργισμένο ελληνικό πατριωτικό κίνημα καθώς σύμφωνα με το συγκεκριμένο ακροατήριο, παρουσιάζεται ψευδώς η ομοφυλοφιλία του στρατηλάτη ως κάτι δεδομένο. Η ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού όμως το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αποδεικνύοντας το γιατί οι αρσενοκοίτες (ομοφυλόφιλοι) δεν είναι δυνατόν να είναι Βασιλείς.

«Τέτοιο παράδειγμα αποτέλεσε και η σειρά – ντοκιμαντέρ “Αλέξανδρος, η δημιουργία ενός Θεού” (Alexander, The Making of a God) η οποία άρχισε να προβάλλεται από τη συνδρομητική υπηρεσία NETFLIX, στην οποία από το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα. Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία ιστορική βάση, αλλά είναι και τελείως απίθανο, αφού στην αρχαιότητα οι αρσενοκοίτες (ομοφυλόφιλοι) στερούνταν ακόμη και τα πολιτικά τους δικαιώματα, λόγω της ατιμωτικής τους συμπεριφοράς (κίναιδος=κινώ την αιδώ). Συνεπώς δεν είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς-Στρατηγός που έχαιρε της εκτίμησης, τόσο των στρατιωτών του, όσο και των αντιπάλων του, να ήταν ομοφυλόφιλος».

Αν δεν αντιδράσει το Ελληνικό Κράτος, τότε ποιος;

Το Κόμμα του θεολόγου δασκάλου που πριν ιδρύσει τη ΝΙΚΗ ήταν ενταγμένος πολιτικά στην Κοινωνία – Πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτήν την παραχάραξη της ιστορίας. Με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε, πέρα από το ότι τα έβαλε με το Netflix και την WOKE (ελληνικά αφύπνιση) ατζέντα που υπηρετεί, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους μας και φυσικά στην κυβέρνηση, ζητώντας της να επέμβει άμεσα.

«Όταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Εκτός εάν περιμένουμε τους Βόρειους γείτονες μας να διαμαρτυρηθούν… Είναι ντροπή να προσβάλλεται με τέτοια άθλιο τρόπο η εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου του κόμματος.

Μοιάζει δεδομένο ότι μετά από την ηχηρή αυτή παρέμβαση η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να καταδικάσει τους ιστορικούς του Netflix και της νέας τάξης πραγμάτων, εάν οι ίδιοι δε θορυβηθούν αρκετά, ώστε να κατεβάσουν μόνοι τους το ντοκιμαντέρ. Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να θυμόμαστε όλοι μας τη λιτή ανακοίνωση της ελληνικής ψυχιατρικής εταιρείας, που είπε το αυτονόητο για τους ομοφυλόφιλους.