© 2020 / Σωτήρης Δημητρόπουλος / Eurokinissi
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Ο Κυρανάκης προλαβαίνει την υπόλοιπη ΝΔ, δίνει πρώτος το όνομα του συλληφθέντα

Πριν λίγο καιρό παραλίγο να δώσει και τα ονόματα των επιστημόνων που αργούσαν το εμβόλιο και «δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους».

Δεν έβαλε μυαλό φαίνεται ο πολύμηνος πάγκος στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και με το που πάτησε ξανά χορτάρι, έκανε τον προπονητή του να σκέφτεται το επόμενο ταξιδάκι που θα τον στείλει. Ή έστω έτσι θέλουμε να πιστεύουμε, ότι κάποιος μπορεί να (ξανα)ενοχλήθηκε στη ΝΔ από τον βουλευτή που έδωσε στον αέρα, δημόσια, το όνομα ενός συλληφθέντα επειδή τόλμησε να φάει ξύλο μπροστά σε κάμερες. Ελπίζουμε δηλαδή, θα φανεί από το αν θα μηδενιστούν και πάλι οι δημόσιες εμφανίσεις του.

Πλέον όλοι γνωρίζουν το όνομα, τα στοιχεία και την ιδιότητα του ανθρώπου που χθες έτρωγε ξύλο με πτυσσόμενο κλομπ στη Νέα Σμύρνη, γιατί πολύ απλά επέλεξε να τα κοινοποιήσει χωρίς κανέναν σεβασμό στους αυστηρούς περιορισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ο Κυρανάκης.

Το αδιανόητο (για κάποτε) περιστατικό έγινε πριν λίγες ώρες στην πρωινή εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, με τον ίδιο τον δημοσιογράφο να διαχωρίζει τη  θέση του, αλλά με τον βουλευτή να μην παίρνει χαμπάρι. Συνέχισε στο ίδιο αγαπημένο στιλ, που τον έχει κατατάξει ως έναν από τους πιο συμπαθείς νέους βουλευτές πλάι σε υπόλοιπα ονόματα-φωτιά της κυβέρνησης, ένα απ’ τα οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ χαρακτήρισε κάποτε «χαφιέ».

Είχαμε επίσης και τη μεγάλη αποκάλυψη-συγκάληψη, σύμφωνα με την οποία ο άνθρωπος που χτυπήθηκε προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού, σενάριο που από ό,τι φαίνεται θα παίξει πολύ τις επόμενες μέρες. Βέβαια, όταν ολοκληρωθεί η ΕΔΕ αυτό το σενάριο θα έχει καταρρεύσει σαφώς σαν χάρτινος πύργος και το μαχαίρι θα έχει φτάσει σαφέστατα στο κόκκαλο! Να δούμε τι θα πούνε τότε!

Δες το βίντεο με τον βουλευτή να αναφέρει για τον νεαρό ξυλοκοπημένο ότι πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε διαμαρτυρία για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στο υπουργείο Υγείας και ότι ανήκει στη συλλογικότητα Ταξική Αντεπίθεση. Έχω μια μικρή απορία, την οποία την έχει κι ένας φίλος στο Twitter και είναι αυτή:

Κοίτα να δεις, όντως. Ακολουθεί το βίντεο:

Ακολουθήστε το Oneman στα Google News.