© Γεωργία Παναγοπούλου / Eurokinissi
BUZZ

Παύλο Χαϊκάλη, πολλά φταίνε για τον Ηλία Μίχο. Σίγουρα όχι ο Κρόνος.

Ο ηθοποιός, πρώην πολιτικός και νυν αστρολόγος έκανε τη δική του ντροπιαστική διάγνωση για την ειδεχθή περίπτωση του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ζούμε σε μία εποχή που καθημερινά ακούμε πράγματα, που δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας. Σήμερα, λοιπόν, το πρωί ξυπνήσαμε με ένα ακόμα αδιανόητο συμβάν, μία ακόμα αδιανόητη δήλωση που ειλικρινά δίνει άλλο νόημα στο κλισέ «η βλακεία είναι ανίκητη». Έτσι, για να πάει καλά η εβδομάδα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο ηθοποιός, πρώην πολιτικός, αυτό το «αρσενικό παλαιάς κοπής» που δεν είχε αντιληφθεί ότι έκανε κάτι κακό όταν παρενοχλούσε συνάδελφό του πριν χρόνια, επαγγέλλεται πλέον και αστρολόγος.

Έχει φτιάξει και κανάλι στο YouTube, το Astropolis TV -ναι, βέβαια- και στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε επιχείρησε να κάνει τη δική του, αστρολογική διάγνωση για την ειδεχθή περίπτωση του Ηλία Μίχου, του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Όπως εξήγησε, ο Ηλίας Μίχος αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ και γι’ αυτό φταίει ο Κρόνος.

Παύλος Χαϊκάλης: Όταν ντράπηκε η ντροπή

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ», ακούγεται να λέει ο Παύλος Χαϊκάλης στο βίντεο που τιτλοφορείται Η ασυνείδητη πλευρά ενός ατόμου.

Και συνεχίζει: «Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψή του, η οποία ήταν ευνοϊκή».

Το βίντεο έφερε στο φως η εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει δικαίως από τα ρούχα του, μην πιστεύοντας τα όσα άκουσε.

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας».