GROOMING
SPONSORED

Πώς ο Γιάννης Βαρδής έγινε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του

Μεγάλη απόφαση ή ταμπού χωρίς αιτία; Μιλήσαμε με τον αγαπημένο τραγουδιστή για τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών που ακολούθησε, στα έμπειρα χέρια της Seneca Medical Group.

Από ποιο σημείο και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν αποτελείς τη φωτεινή εξαίρεση, αλλά το πρόβλημα της τριχόπτωσης σου χτύπησε την πόρτα; «Μπα, ιδέα μου θα είναι». Εάν έχεις ξεστομίσει τη συγκεκριμένη φράση μπροστά στον καθρέφτη, σου έχω άσχημα νέα.

Αποκλείεται να ήταν η ιδέα σου και σίγουρα δεν πρέπει να περιμένεις με σταυρωμένα χέρια, από δισταγμό, φόβο ή ανασφάλεια, αφήνοντας το κενό να μεγαλώσει, όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών: σχετικές έρευνες δείχνουν ότι το 75% των ανδρών εμφανίζεις κάποιας μορφής αλωπεκία πριν τα 35, αλλά λίγοι αναλαμβάνουν δράση, ειδικά άμα το πρόβλημα καλύπτεται με ένα έξυπνο χτένισμα. Ωστόσο, όπως λέει η πρώτη και κύρια αρχή της ιατρικής, τα πάντα βασίζονται στην πρόληψη.

Πάρε για παράδειγμα τον Γιάννη Βαρδή: θα έλεγες ότι έχει ανάγκη τη μεταμόσχευση μαλλιών; Από τις συναυλίες ή τις εμφανίσεις στην τηλεόραση, το μαλλί του φαίνεται ικανοποιητικό, αλλά όπως γνώριζε από πρώτο χέρι ο ίδιος «ήταν θέμα χρόνου να φανούν τα κενά – το μαλλί μου δεν ήταν πια πυκνό, εγώ το έβλεπα, παρατηρούσα κάποια αραίωση και έψαχνα τρόπο να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου».

Είχε περάσει καιρός που γυρνούσε στο μυαλό του το σενάριο της μεταμόσχευσης, χωρίς καμία εξέλιξη στην ιστορία. Το δώρο της συζύγου του όμως ήρθε να δώσει τέλος στο άγχος, λίγο πριν τα φετινά του γενέθλια.

«Θέλω να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου», του είπε συνωμοτικά στο τηλέφωνο η Νατάσα Σκαφίδα, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα. Το μυστήριο λύθηκε όταν έφτασαν μαζί στον Πύργο Αθηνών και με συνοπτικές διαδικασίες ανέλαβαν τα έμπιστα χέρια της Seneca Medical Group, του Νο1 οργανισμού διάγνωσης και θεραπείας μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη, με εμπειρία άνω των 35 χρόνων.»

Γιάννη Βαρδή, πώς είναι να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών;

«Με την πρώτη συνάντηση στην κλινική της Seneca, αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι στα καλύτερα χέρια και πολύ γρήγορα έφυγε κάθε άγχος, πραγματικά», απαντά ο αγαπημένος τραγουδιστής για την πρόσφατη εμπειρία του.

Σε αντίθεση με εκείνα που είχε στο μυαλό του και τον τριβέλιζαν τα τελευταία χρόνια, στην πράξη τα πράγματα ήταν πιο απλά κι εύκολα. «Δεν αισθάνθηκα σε κανένα σημείο πόνο, μονάχα ένα ελαφρύ τσίμπημα. Με βοήθησε επίσης που όλη η ιατρική ομάδα και κυρίως ο CEO της εταιρείας, ο κύριος Γιώργος Κοτταρίδης, παρέμεναν συνέχεια στο πλευρό μου, εξηγώντας τη διαδικασία βήμα-βήμα. Πριν να το καταλάβω, είχαμε τελειώσει την επέμβαση.

Η μέθοδος που εφαρμόστηκε στον Γιάννη Βαρδή για τη μεταμόσχευση των μαλλιών του ήταν η μέθοδος Direct FUE. Όπως συνέβη και στον Αλέξανδρο Τσουβέλα, με τη μέθοδο αυτή, πρώτα γίνεται η λήψη τριχοθυλακικών μονάδων από την πίσω περιοχή του κεφαλιού, η οποία έχει επαρκή πυκνότητα και έπειτα –με ένα ειδικό εργαλείο, το implanter– τα τριχοθυλάκια επανατοποθετούνται στα σημεία οπού υπάρχει ανάγκη.

Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών πραγματοποιούνται μόνο από την πιστοποιημένη Ιατρική Ομάδα της Seneca. Η εταιρεία εγγυάται 95% ποσοστό επιβίωσης των νέων θυλάκων, πολύ περισσότερο δηλαδή από αντίστοιχα κέντρα μεταμοσχεύσεων, ενώ το αποτέλεσμα είναι πράγματι 100% φυσικό όπως αναφέρει και ο Γιάννης Βαρδής.

«Δεν το πίστευα, αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι κανένα ίχνος επέμβασης, μετά την επούλωση». «Όπως μου εξήγησε ο γιατρός, τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μέσα σε μόλις 2 μήνες από τη μεταμόσχευση μαλλιών, ενώ η τελική εικόνα θα ολοκληρωθεί  περίπου 10-12 μήνες. Έως τότε χρησιμοποιώ τα προϊόντα Seneca Pure, τα οποία μου συνέστησαν οι ειδικοί – μια σειρά προϊόντων που βοηθά ώστε να έχεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και να τονώσεις περισσότερο τα μαλλιά σου».

Για να δεις όλη τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών του Γιάννη Βαρδή, κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι της Seneca Medical Group. Για να ζήσεις και εσύ την αλλαγή κλείσε δωρεάν online διάγνωση τώρα!