ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

Aπολαμβάνουμε το 8ο Dine Athens με το premium μ. artisan water

Η γαστρονομία γιορτάζεται και πάλι στη φετινή διοργάνωση και το premium νερό αποτελεί αναμφισβήτητα ένα κομμάτι της.

Το δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο αποτελεί μία ωραία εμπειρία. Προσεγμένη ατμόσφαιρα, φαγητό άψογα σερβιρισμένο σε όμορφα σκεύη και το κρασί που προτείνει ο σομελιέ παντρεύει υπέροχα τις γεύσεις. Λείπει μόνο ένα ακόμη κομμάτι του παζλ: ο τέλειος συνδυασμός νερού.

Φυσικό μεταλλικό νερό απευθείας από την πηγή και χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση, το μ. artisan water είναι ένα αυθεντικό δώρο της φύσης. Με ισορροπημένη γεύση σε κάθε σταγόνα γίνεται η ιδανική επιλογή για αρμονικό pairing με κάθε είδους κουζίνα.

Ο θεσμός του Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard, σε φέρνει σε περισσότερα από 130 εστιατόρια της πόλης έως τις 24 Μαρτίου, προσκαλώντας σε να δοκιμάσεις όποια κουζίνα επιθυμείς, απολαμβάνοντας μεταξύ άλλων και fine dining εμπειρίες. Φέτος, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο premium, καθώς συνοδεύεται από το μ. artisan water, ιδανικό για ένα άρτιο pairing.

Η σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του pH βρίσκεται πίσω από την απαλή γεύση, που το καθιστά αγαπημένη επιλογή βραβευμένων εστιατορίων και chefs αλλά και κάθε απαιτητικού καταναλωτή. Με καθαρή, αγνή γεύση και δροσιστικό χαρακτήρα ταιριάζει με κάθε γεύμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων προσφέρει στον κόσμο της γαστρονομίας το μ. artisan water, σε premium γυάλινη φιάλη – σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό – με σκοπό να τοποθετηθεί στο κέντρο του τραπεζιού.

Ελληνική, ιταλική, γαλλική, ασιατική, μεξικάνικη, όποια κουζίνα κι αν σκεφτείς η 8η διοργάνωση του Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard, σε προσκαλεί να την απολαύσεις σε αγαπημένα εστιατόρια της πόλης. Σταθερές αξίες όπως το Βαρούλκο και το Vassilenas, μοναδικά roof tops όπως το 10 Urban Roof, καινούργιες αφίξεις σαν το Ντύλαν στην Κυψέλη και το Ex Machina στο Παγκράτι και φυσικά βραβευμένα μαγαζιά με αστέρι Michelin, ανάμεσά τους και το Herve, βρίσκονται στη μεγάλη λίστα.

Οι μοναδικές γεύσεις μπαίνουν στο επίκεντρο μαζί με τη μίνιμαλ και μοντέρνα φιάλη του μ. artisan water που αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα του σύγχρονου design και βασικό κομμάτι του art de la table.

Με ισορροπημένο χαρακτήρα, που πρεσβεύει την Artisan φιλοσοφία, το φυσικό μεταλλικό νερό συνοδεύει ιδανικά το φαγητό και συμβάλλει στην ανάδειξη των γεύσεων. Το ανθρακούχο νερό είναι ιδανικό για να ολοκληρώσεις την εμπειρία, καθώς περιέχει μηδέν θερμίδες, μηδέν σάκχαρα και μηδέν πρόσθετα συστατικά. Επίσης, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή όταν δεν θέλεις να καταναλώσεις αλκοόλ.

Η γαστρονομία γιορτάζεται στο φετινό Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard και το μ. artisan Water αποτελεί αναμφισβήτητα ένα κομμάτι της.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ

#greekartisanwater