Από τα Βόρεια μέχρι τον Πειραιά: Πού θα φας μετά το γραφείο
5 μαγαζιά για όλα τα γευστικά γούστα, για όσους δε θέλουν να γυρίσουν σπίτι μετά τη δουλειά.
- 14 ΟΚΤ 2024
5 μαγαζιά για όλα τα γευστικά γούστα, για όσους δε θέλουν να γυρίσουν σπίτι μετά τη δουλειά.
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας.
Το Simul έχει συμπληρώσει αισίως τον 9ο χρόνο λειτουργίας του και ο chef patron Νίκος Θωμάς φτιάχνει ένα menu degustation με τηγανόψωμο, αρνίσιο παϊδάκι και μηλόπιτα.
Με αφορμή το ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA που επιστρέφει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, συζητάμε για το αν τελικά τα συγκεκριμένα στυλ κρασιού είναι μόδα ή έχουν βρει τον δρόμο τους στην ελληνική αγορά.
Τα καλύτερα του φθινοπώρου όταν αναρωτιέσαι πού να βγεις για φαγητό στην πόλη.
Μαζί με το φθινόπωρο έρχονται και τα μήλα, που ταιριάζουν τόσο σε γλυκές όσο και αλμυρές συνταγές.
Πού βγαίνουμε όταν θέλουμε καλές μερίδες σε καλές τιμές;
Μοιράζονται ένα όνομα και μια παράλληλη διαδρομή. Τα δύο ιστορικά σουβλάκια του αθηναϊκού κέντρου μας ταΐζουν ποιοτικό σουβλάκι για σχεδόν έναν αιώνα και επιμένουν πως μπορεί να φαγωθεί και για πρωινό.
Αυτά είναι τα πιο νόστιμα νέα του φθινοπώρου και κάτι μας λέει ότι με αυτό το burger θα κολλήσεις.
Στην ήσυχη πλατεία Λακωνίας στους Αμπελόκηπους, το νέο εστιατόριο του σεφ σερβίρει τατάκι τόνου και κοκορέτσι.
Νόστιμο φαγητό με έμφαση στο κρέας, καλές τιμές, craft μπίρες, ελληνικά κρασιά και χαλαρή ατμόσφαιρα για να πηγαίνεις ξανά και ξανά.
Σε ένα μικρό στενάκι στο κέντρο της Αθήνας, ένα ολοκαινούργιο wine bar έχει όλα τα φόντα για να γίνει στέκι.
Στο νέο εργαστήριο ζύμης στον Πειραιά ξεφουρνίζονται καθημερινά οι εξαιρετικές δημιουργίες των Δημήτρη Δρίτσα και Γιάννη Βλασίου.
Το Tripadvisor δημοσίευσε τις λίστες με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2024.
Τα οικονομικά μαγαζιά της Αθήνας που προτιμούν οι μάγειρες.