Η Αργυρώ Κουτσού μαγειρεύει μόνο ό,τι της αρέσει να τρώει
Σε μία στοά του Συντάγματος, το koutsou & co. είναι ένα νέο μαγειρείο που σερβίρει τα «παράξενα» της μαγείρισσας, από πατσά με τσορίθο μέχρι σπλήνα γεμιστή.
- 17 ΜΑΙ 2024
Σε μία στοά του Συντάγματος, το koutsou & co. είναι ένα νέο μαγειρείο που σερβίρει τα «παράξενα» της μαγείρισσας, από πατσά με τσορίθο μέχρι σπλήνα γεμιστή.
Ο σεφ συνεργάζεται με το Libertine Drinkery και συμμετέχει στο Athens Street Food Festival, συστήνοντάς μας τα lobster rolls που ήδη αγαπιούνται πολύ στο εξωτερικό.
Το δεύτερο τριήμερο του Μαϊου (17-18-19/5) πλησιάζει και έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις απίθανες και αποκλειστικές γεύσεις από όλο τον κόσμο και street food από τους καταξιωμένους chefs, Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Γρηγόρη Κίκη.
Όταν ο καιρός ζεσταίνει, το παγωτό έρχεται πάντα να συντροφεύσει τις βόλτες στην πόλη.
Με αφορμή την παρουσία της στο φετινό Athens Street Food Festival, η επιτυχημένη Food & Sustainability Content Creator, μας μίλησε για τις συνταγές που έχει ετοιμάσει για το φεστιβάλ, τη μαγεία των μανιταριών, αλλά και για όσους επιμένουν ακόμα να χλευάζουν τον vegan τρόπο ζωής.
Ένα γευστικό οδοιπορικό στον πιο αντιπροσωπευτικό δρόμο της Αθήνας και τα στενά στα πέριξ.
Το μεζεδοπωλείο που έχει γίνει μέσα στα χρόνια συνώνυμο της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, είναι πια στέκι.
Για καλή μας τύχη, μερικά από τα προσφιλή φαγητά της Ανατολής, φτιάχνονται με μαεστρία και στην Αθήνα.
Η Πόπη Σεβαστού, Bar Manager του Nolanverse δεν φτιάχνει μόνο cocktails αλλά κι ένα μέρος που δε χωρούν προκαταλήψεις και σεξισμός.
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της «Κάμιρος» στην Κυψέλη, η θεατρική ομάδα πίσω από το Souvlaki Project ξετυλίγει προσωπικές ιστορίες γύρω από το εθνικό μας street food και μοιράζεται διευθύνσεις που θα μας φανούν χρήσιμες.
To Negroni είναι καλοκαιρινό cocktail και βρήκαμε σε ποια μπαρ επιβάλλεται να το δοκιμάσεις.
Στο καινούργιο ουζερί που άνοιξε στον όμορφο πεζόδρομο της Σφακτηρίας τρως γόπες σαβόρο, γαυροκεφτέδες και φρέσκα καλαμαράκια.
Θα είσαι στην πόλη, αλλά θα είναι σαν να είσαι σε νησί.
Τρώμε σάντουιτς με κεφτεδάκια βουτηγμένα σε κόκκινη σάλτσα και το συνδυάζουμε με Ξινόμαυρο, burger με spritz και ψαρικά με θέα θάλασσα στα μαγαζιά της πόλης.
Ο μήνας που πέρασε είχε πιάτα από την ελληνική κουζίνα δοσμένα, συχνά στο σήμερα, πεντανόστιμα, που θέλεις να επιστρέψεις στα μαγαζιά που τα έφαγες για επανάληψη.