ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα βρεις το πιο πλούσιο κυριακάτικο brunch

Η κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει από τις 20 Μαρτίου στην Κυψέλη και πλέον θα δίνουμε ραντεβού με το food festival μία φορά τον μήνα.

Ένα σημείο συνάντησης και αναφοράς για το αθηναϊκό κοινό έχει καταφέρει να γίνει η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε μία γειτονιά γεμάτη χρώμα και ζωντάνια. Με διαχειριστή το Impact Hub Athens και ιδιοκτήτη του κτιρίου το δήμο Αθηναίων, η Αγορά έχει ως βασικούς με άξονες τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, αλλά και την κοινωνική καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Ανάμεσα στις ποικίλες δράσεις της είναι και τα events που θέτουν το φαγητό και την κοινωνικοποίηση μέσω αυτού στο επίκεντρο.

Έτσι, η συνήθεια του κυριακάτικου brunch επιστρέφει στις 20 Μαρτίου και θα δίνει πλέον ραντεβού μία φορά τον μήνα. Το αγαπημένο γαστρονομικό fair του Impact Hub, λοιπόν, επανέρχεται δριμύτερο για ακόμα μία χρονιά και η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πύλες της σε όλους τους λάτρεις των food festivals καλώντας τους να απολαύσουν αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.

Στις 20 Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, οι θαμώνες της Αγοράς αλλά και όσοι λατρεύουν το street food, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες. Food entrepreneurs, foodies, chefs και επιχειρηματίες, δίνουν ραντεβού σε μία νέα γαστρονομική περιπέτεια που εξελίσσεται σε ένα urban party.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Ένα urban party με ανανεωμένες γεύσεις

δημοτική αγορά κυψέλης

Το κυριακάτικο brunch της Αγοράς θα δίνει πλέον ραντεβού μία φορά τον μήνα με ανανεωμένες γεύσεις: Specialty coffees και cold brews από το Kick, φρέσκοι χυμοί από το νέο project Kombucha Juices, κρουασάν και scrambled eggs από Nokela Project, vegan σάντουιτς και superfood σαλάτες από Bamboo Vegan για τους πιο πρωινούς αρκούν για να ξεκινήσει η μέρα.

Το Lulu Athens παίρνει σκυτάλη με ελαφριά aperitivos και η Alea Brewing Co. με δροσερές μπύρες. Tacos από το Poncho Tacos και burritos από El Burro, bao buns από Yatzu και burgers με την υπογραφή της Busty’s Burger, a la grek πιάτα της ανατολικής Κρήτης για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και πολλά γλυκά από Morning Sweetie και Signora για εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν τη βόλτα τους πιο αργά.

Για το Impact Hub, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης δεν είναι μόνο ένα εμβληματικό κτίριο, που αφηγείται την ιστορία της γειτονιάς και της πόλης, αλλά και μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα να αποδείξει η ομάδα ότι οι συμμετοχικές διαδικασίες, η συν-δημιουργία, η συνεργασία και η καινοτομία μπορούν να δώσουν τη θετική ώθηση που χρειάζεται το περιβάλλον αστικό τοπίο και – κυρίως – οι άνθρωποι που το κατοικούν και το επισκέπτονται.

Τα τελευταία χρόνια, η Κυψέλη δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της μέσα από τη σταδιακή ανάπτυξή της. Νέοι επιχειρηματίες επιλέγουν την περιοχή για να δραστηριοποιηθούν, ενισχύοντας την αίσθηση της γειτονιάς. Μικρά cafes, bars και eateries αλλά και plant shops και βιβλιοπωλεία συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό και προσφέρουν μια πληθώρα προτάσεων για όσους επιλέγουν την περιοχή ως τόπο κατοικίας ή διασκέδασης.

Το OneCity είναι ο νέος οδηγός της Αθήνας. Γειτονιές, πρόσωπα, εστιατόρια και street food, τάσεις και αφίξεις σε διασκέδαση και πολιτισμό. Ό,τι συμβαίνει στην πόλη βρίσκεται στο OneCity by OneMan!