ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

Στο Lady n Tramp για φρέσκα ζυμαρικά και πίτσα

Αυθεντικές ιταλικές γεύσεις έρχονται στο κέντρο της Αθήνας μέσα από ένα street food concept για να πάρεις τα ζυμαρικά ή την πίτσα στο χέρι.

Στο άκουσμα του ονόματος του νέου street food που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας και φέρνει αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, το μυαλό μας πάει αβίαστα στην κλασική ταινία της Disney Lady and the Tramp. Ένα από τα πιο αγαπημένα στιγμιότυπα αυτής είναι το λαχταριστό γεύμα που μοιράζονται οι δύο πρωταγωνιστές και δεν είναι άλλο από ένα πιάτο Spaghetti and Meatballs.

Το Lady n Tramp, αναβιώνει τις παιδικές μας στιγμές και μας θυμίζει τη Λαίδη και τον Αλήτη να μοιράζονται spaghetti. Αυτή άλλωστε η νοσταλγική εικόνα αποτέλεσε και την έμπνευση για την ομάδα, η οποία δημιούργησε κλασικές ιταλικές συνταγές με πολλή αγάπη.

Χειροποίητα ζυμαρικά και πίτσα συνθέτουν το μενού με επιλογές για όλα τα γούστα. Στη φρέσκια pasta, τα βήματα είναι απλά: αρκεί να διαλέξεις τα ζυμαρικά της αρεσκείας σου, τη σάλτσα και τα toppings. Η πίτσα έρχεται τόσο με λεπτή όσο και με αφράτη ζύμη, για να βρεις τη δική σου αγαπημένη γεύση.

Η φιλοσοφία του Lady n Tramp είναι απλή: τα πιο ποιοτικά υλικά παράγουν κλασικές αγαπημένες γεύσεις, σε προσιτές τιμές. Η Pizza Pan έχει ήδη ξεχωρίσει τόσο για τη ζύμη της, αλλά και την αναλογία μεγέθους/τιμής, που την κάνει ιδανική για όλους, ενώ η pizza carbonara συνδυάζει την αγάπη μας για την πίτσα με την κλασική ιταλική συνταγή της pasta.

Εδώ, το street food συνδυάζεται με το ποιοτικό ιταλικό φαγητό. Μπορείς να πάρεις πίτσα ή ζυμαρικά στο χέρι, σερβιρισμένα άψογα, και να κάνεις τη βόλτα σου στο κέντρο της Αθήνας.

Το Lady n Tramp θα επεκταθεί σύντομα με ένα κατάστημα στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη.

LADY N TRAMP