ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

The MISFIT: Το νέο «απροσάρμοστο» all day bar, στο κέντρο της Αθήνας

Misfit, ελληνιστί «ο απροσάρμοστος». 

Το όνομα που επιλέξαμε να δώσουμε στον νέο μας χώρο μαρτυρά μία πολύ συνειδητή στάση ζωής. Είναι ο ολόδικός μας τρόπος να συστηθούμε και συνάμα να συστήσουμε. Είμαστε αυτοί που δεν προσαρμόζονται σε μία καθημερινή ρουτίνα που μας ασφυκτιά. 

Συστηνόμαστε ως σύγχρονοι άνθρωποι που ζούμε στην πολύβουη Αθήνα και δημιουργούμε σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς, πλην όμως την ίδια στιγμή ξέρουμε πώς και πότε να… φρενάρουμε για να απολαύσουμε. Κι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Εσύ πόσο #misfit είσαι;  

 
 

Σε προσκαλούμε σε ένα υπέροχο, μοναδικής αισθητικής νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο μοιάζει να ξεπηδά απ’ τις αφηγήσεις παλαιότερων, ανέμελων εποχών. 

Εδώ χαμηλώνουμε τον θόρυβο της πόλης για να ακούσουμε καλή μουσική. Αφήνουμε στην άκρη τις κινητές συσκευές για να έρθουμε πιο κοντά. Δοκιμάζουμε γεύσεις που τέρπουν τον ουρανίσκο. Σχεδιάζουμε με πάθος τόσο στην κουζίνα, όσο και στο μπαρ. Μέλημά μας είναι να απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. 

Με άλλα λόγια ζούμε τις στιγμές μας όπως εμείς θέλουμε και αισθανόμαστε. Με τον δικό μας ρυθμό και γούστο. Ακούγεται ουτοπικό; Δεν είναι. 

Είναι MISFIT. This is our moment. This is our way of life. «ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ» Be misfit with us! 

Σε περιμένουμε Πραξιτέλους 14, 10561 στο κέντρο της Αθήνας. Βρες μας στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/themisfit.athens 

Instagram: https://www.instagram.com/themisfit.athens/ 

#themisfit