ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

Το OneMan σου κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Για ένα βράδυ απολαμβάνεις ένα γιορτινό δείπνο με την ομάδα του OneMan υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους από τα ηχεία harman/kardon®.

Οι καλύτερες ιστορίες λέγονται γύρω από ένα τραπέζι με φαγητό, όλοι το ξέρουν εδώ. Όσο μας αρέσει να τις γράφουμε εδώ στο OneMan, άλλο τόσο θέλουμε να τις ακούμε, ειδικά όταν προέρχονται από τους αγαπημένους μας αναγνώστες. Τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να βρεθούμε όλοι μαζί γύρω από γιορτινά τραπέζια, να φάμε νόστιμα, να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να διασκεδάσουμε.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ και συνεχίζουμε:

Αυτές τις γιορτές, το OneMan σού κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στις 21 Δεκεμβρίου. Για ένα βράδυ, έξι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γιορτινό δείπνο, κάνοντας bonding με τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους από τα ηχεία harman/kardon®. Τι να περιμένεις από το X-mas dinner; Έναν χώρο με γιορτινή διακόσμηση, με τη ζεστασιά που όλοι αγαπάμε στα Χριστούγεννα, και με έντονα στοιχεία από το brand.

Στο OneMan αγαπάμε τη μουσική όσο και το φαγητό και αναζητούμε τις καλύτερες εμπειρίες και για τα δύο. Το αποδεικνύουμε καθημερινά, γράφοντας νέα, συνεντεύξεις και απόψεις και για τα δύο, μαζί με την υπόλοιπη θεματολογία μας. Τα φορητά ηχεία υψηλής αισθητικής harman/kardon® υπόσχονται μία εξαιρετική ακουστική εμπειρία στο σπίτι (και στο X-mas dinner event μας) για να μην σταματά ποτέ η μουσική.

Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του OneMan, το οποίο φανταζόμαστε ως ένα γιορτινό dinner με φίλους, θα μοιραστούμε τα ενδιαφέροντά μας αλλά κυρίως θα μπούμε στο κλίμα των γιορτών, που δεν είναι άλλο από αυτό της χαράς και της προσφοράς.

Καλά τα social media και η διάδραση μέσα από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας στο διαδίκτυο, αλλά είναι αυτή η εποχή του χρόνου που θέλουμε να βρισκόμαστε ουσιαστικά μαζί, να γνωριζόμαστε και να μοιραζόμαστε τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες μας.

Κι αυτό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι μία καλή αρχή. Βάζουμε το φαγητό και τη μουσική, βάζετε την παρέα; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες. Το OneMan ανυπομονεί να σας κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.