Φωτογραφίες: Βαγγέλης Γκικόπουλος / Papadakis Press
LIVE

Δάκρυα, φλας, χαλασμός: Φωτογραφίες από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent

Το βράδυ της Κυριακής, το ΟΑΚΑ γέμισε από χιλιάδες κόσμου που βρέθηκε εκεί για να ακούσει τους δύο καλλιτέχνες.

Μία εβδομάδα μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του ΛEΞ στη Θεσσαλονίκη, ήρθε η σειρά μίας επίσης πολυαναμενόμενης συναυλίας, αυτή τη φορά, όμως, στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν φυσικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ράπερ 50 Cent που τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό μετά από 16 χρόνια.

Οι εικόνες και οι αναρτήσεις που κυκλοφόρησαν στα social media είναι πραγματικά εντυπωσιακές, καθώς σε αυτές φαίνονται χιλιάδες άνθρωποι να διασκεδάζουν με τα κομμάτια των δύο καλλιτεχνών. Το σκηνικό ήταν τόσο έντονο, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μάλιστα να δακρύζει πάνω στο stage.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ωστόσο, εξαιτίας ορισμένων τεχνικών προβλημάτων, που, σύμφωνα με τη διοργάνωση, προκλήθηκαν «αιφνιδίως και αφορούσαν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης», τελικά έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής.

Η αναβολή, ωστόσο, δεν επηρέασε την προσέλευση του κόσμου που έφτασε ως το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να παρακολουθήσει και κυρίως να ακούσει δύο καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικά είδη μουσικής. Ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσος μεγάλος που σε αρκετές περιπτώσεις άνοιξαν τα φλας των κινητών, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικό.

Τη συναυλία άνοιξαν οι Kings, o FY και η Josephine, ενώ special guests, οι οποίοι έκαναν μάλιστα ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν ο Light και ο Rack. Επίσης, στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία έδωσαν το παρόν αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες, αθλητές και παρουσιαστές. Μεταξύ αυτών Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ιωάννα Τούνη και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, ο 50 Cent ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, μένοντας έκπληκτος από το πλήθος του κόσμου που έδωσε το «παρών» για να τον ακούσει. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού tour του θρύλου της ραπ, ο οποίος μετρά περισσότερους από 28 εκ. followers στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Φωτογραφίες από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent