ORIGINALS

Ο Κοντοπίδης, η Έλενα Παπαβασιλείου και το λαγουδάκι της αγάπης τους

Το ONEMAN βρέθηκε στα γυρίσματα του διαφημιστικού του Stoiximan και κατέγραψε όσα ερωτικά συνέβαιναν εκεί.

Η ώρα ήταν 8 το πρωί. Κι αν δεν είχε χτυπήσει κανένα ξυπνητήρι στο Παγκράτι, την Καισαριανή και την Νέα Ελβετία (αλήθεια; Νέα Ελβετία;) το “μωρό μου ξύπνησες;” από τα χείλη της Onewoman 2013 Έλενας Παπαβασιλείου ήταν αρκετό για να ξυπνήσουν οι περίοικοι. Μαζί και ο τιτάνας Κοντοπίδης ο οποίος μάλλον κάτι είχε δώσει στον σκηνοθέτη ώστε στην πρώτη λήψη να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την Έλενα να του φέρνει πρωινό.

Τι εννοείς δεν έχεις δει το διαφημιστικό;

 

Αυτός ο έρωτας χτίστηκε μέσα από την σελίδα του Stoiximan, με την Έλενα όπως είδες και στο κλιπ να έχει κάνει τη μελέτη της και να προτείνει στο “μωρό της” τι να παίξει τις πρώτες μέρες του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα στις 11 το βράδυ έχουμε live chat για το νέο επεισόδιο του Game Of Thrones. Μην το χάσεις

Εγώ βρέθηκα στα γυρίσματα για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μία γυναίκα που θέλουμε να την βλέπουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στις οθόνες μας (τηλεόρασης ή υπολογιστή). Και μιας και το είπαμε ας επαναφέρουμε το αίτημα για μία διακαναλική εκπομπή στην πρωινή ζώνη με την Έλενα παρουσιάστρια παρακαλώ. Δεύτερον γιατί ο Κοντοπίδης είναι πανίσχυρος και θα μας έκανε να γελάσουμε ακόμα κι αν έλεγε το Πάτερ Ημών. Τρίτον γιατί αυτή η συνύπαρξη που σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Stoiximan είναι ό,τι πιο hot υπάρχει σε ζευγάρι μετά το Μιχάλης – Ζέτα.

 

Εδώ όμως είμαστε για να πούμε για το Μουντιάλ. Και ήταν επόμενο να τους ρωτήσω τι θα κάνουν με τα κέρδη από τα πονταρίσματα που θα κάνουν. Spoiler alert: Μέχρι το Σούνιο ήθελε να την πάει διακοπές ο αχαϊρευτος.

 

Καταγγέλω τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη ότι πλάνεψε την Έλενα Παπαβασιλείου. Το κορίτσι αυτό έχει πλήρη άγνοια για το συρτάρι που πιτσικάρει, όταν έβρεχε στην πόλη εκείνη ήταν στον ήλιο και προφανέστατα της έχει πει ψέμματα για τη Μαίρη. Αλλά το προσπερνάμε. Γιατί ζουν τον έρωτα.

 

Η μέρα είχε ξεκινήσει πολύ ομαλά. Με την Έλενα να ετοιμάζεται για το γύρισμα.

Ήταν η ώρα που είχα και τον περισσότερο χρόνο να τους μιλήσω. Γενικά να ξέρετε η Έλενα Παπαβασιλείου είναι ένα πολύ καλό κορίτσι και είναι χαρά για κάθε δημοσιογράφο που την γνωρίζει να μιλά μαζί της. Μην φανταστείς ότι λύσαμε τα προβλήματα της χώρας. Με ρώτησε για τις διακοπές μου στο Μπαλί, τη ρώτησα για τα προσωπικά της, ανταπέδωσε με ευχή για τα δικά μου και ολοκληρώσαμε με συζήτηση για ζώδια καθότι θυμόταν ότι είμαστε και οι δύο Αιγόκεροι. Από τις συζητήσεις που κουνάω απλά το κεφάλι γιατί δεν ξέρω από ζώδια και είμαι απλά ευγενικός. Αυτός που ξέρει από ζώδια είναι ο Κοντοπίδης και ειλικρινά θέλω να δω καθημερινό βιντεάκι να λέει τα ζώδια.

Με το που ξεκίνησε το γύρισμα, ο Κοντοπίδης βρέθηκε κατευθείαν στο κρεβάτι. Ζωάρα.

 

Με την Έλενα να του φέρνει το πρωινό του

 

Καλό κορίτσι όπως είπαμε η Έλενα. Χαμηλοβλεπούσα

Μερικές οδηγίες από τον σκηνοθέτη

Και πάμε

 

Ξαναπάμε

 

Ε, το πήγαμε μερικές φορές.

Και αυτή και την επόμενη λήψη. Με τον Κοντοπίδη να κάνει τα δικά του.

 

Και να τρολάρει γενικά τον κόσμο.

Έδωσα την ευχή μου στο ζευγάρι. Πιστεύω ότι οι αληθινοί έρωτες ξεχωρίζουν και στο τέλος κερδίζουν. Θα πάρω τηλέφωνο και την Έλενα να μου δώσει προγνωστικά για το Μουντιάλ. Θα της τα πει το λαγουδάκι του Κοντοπίδη.