LUNCH BREAK

Ο Σπύρος Μαργαρίτης, οι βρωμιές του Λονδίνου και όλα τα φαγητά που γίνονται σάντουιτς

Νέο Lunch Break με καλεσμένο τον Σπύρο Μαργαρίτη. Πώς του ήρθε να ξεκινήσει να μαγειρεύει; Τι λατρεύει στην ασιατική κουζίνα;

To δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη ΚοντιζάΚωστή ΜαραβέγιαΜύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ ΝικολαΐδηΝικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, την Marseaux και την Madame Ginger, τον Ζοσιμάρ a.k.a. Θέμη Καίσαρη,τον Νικόλα Ράπτη και τον Big Sofo, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ήρθε η ώρα για τον Σπύρο Μαργαρίτη. Πώς του ήρθε να ξεκινήσει να μαγειρεύει; Τι λατρεύει στην ασιατική κουζίνα; Και τι μουσική ακούει όταν μαγειρεύει; Ακόμα, μια βόλτα στο Λονδίνο για φαγητό και όλα τα φαγητά που γίνονται σάντουιτς.

Θέμα της εβδομάδας: Τα σάντουιτς (γατί όλα τα φαγητά μπορούν να γίνουν σάντουιτς!) Σάντουιτς με μουσακά, φαγητό μόνο σε «μπουκίτσες» κι άλλα πολλά απροσδόκητα νόστιμα στο σημερινό Lunch Break.

Κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο μοιραζόμαστε 3 tips για το απόλυτο, το πιο νόστιμο γιουβέτσι με γαρίδες.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.