ΣΙΝΕΜΑ

Ο Iron Man θα είναι στην ταινία της Black Widow

Δεν έχεις δει ακόμα την τελευταία εμφάνιση του Tony Stark.

Εάν ζεις σε σπηλιές και δεν ξέρεις έστω τις εξελίξεις του ‘Avengers: Endgame’, μην προχωρήσεις παρακάτω μέχρι να δεις την ταινία.

Ο Iron Man μας πέθανε, ο Iron Man μας πάει. Όχι βέβαια πριν λανσάρει το ‘I Love You 3000’ που φαίνεται ότι θα κοσμεί T-shirts και κούπες μέχρι το τέλος του κόσμου. Ο Robert Downey Jr. έκανε το πετυχημένο ποδαρικό που χρειαζόταν το Marvel Cinematic Universe για να γίνει ο κολοσσός που διαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία, και με τον θάνατο του χαρακτήρα του έκλεισε τον πρώτο κύκλο της παραγωγής του στούντιο όπως τη γνωρίζαμε. Η αυτοθυσία του όμως για τη σωτηρία του πλανήτη από τον Thanos δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η prequel ταινία ‘Black Widow’ που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, εκτός από τον ομώνυμο χαρακτήρα που επίσης μας αποχαιρέτισε στο ‘Endgame’, θα έχει και εμφάνιση από τον Iron Man. Η ταινία θα τοποθετηθεί χρονικά μεταξύ των συμβάντων του ‘Civil War’ και του ‘Infinity War’, οπότε λογικά θα δούμε πώς οι δύο χαρακτήρες ανέκτησαν τη σχέση τους μετά την αλλαγή στρατοπέδου που έκανε η Natasha επιτρέποντας στην ομάδα του Captain America να δραπετεύσει.

Στην ταινία θα δούμε επίσης την Rachel Weisz (The Favourite), τον David Harbour (Stranger Things) και τη Florence Pugh (Lady Macbeth).

ΚΙ ΑΛΛΗ MARVEL:

Η Marvel έσπασε τον ιστό του Spider-Man
Σου δίνουμε τον ήρωα της Marvel, ξέρεις αν είναι του Stan Lee;
Black Knight: 7 σημειώσεις για τον ρόλο του Kit Harington στους ‘Eternals’
Η Natalie Portman είναι ο νέος Thor και άλλα 12 νέα της Marvel που ισοπέδωσαν το Comic-Con