ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Boys: Η NSFW σκηνή που κόπηκε. Δεν την άντεξε ούτε το Amazon

Η σειρά του καλοκαιριού θα περιλάμβανε την πιο ακραία σκηνή αυτοικανοποίησης που δεν είδες.

Το ‘The Boys’ μπορεί και να αποδειχτεί τελικά η σειρά του καλοκαιριού. Το show του Amazon τα έχει πάει άψογα με τους κριτικούς και ανανέωθηκε για 2η σεζόν πριν καν προβληθεί η 1η την περασμένη εβδομάδα. Το υπερηρωικό Upside Down έχει κάτι από το αναρχικό πνεύμα του ‘Game of Thrones’ – αναγνωρίζει δηλαδή τα tropes του είδους του και τα αναποδογυρίζει. Σε αυτό βοηθά κυρίως η αφήγηση και οι χαρακτήρες, η ακραία του όμως εικονογραφία βάζει κι αυτή το χεράκι της.

Ο 1ος κύκλος είχε, όπως γράφαμε, βόμβες να εισχωρούν σε μέρη του σώματος όπου δεν θα ανήκουν ποτέ οι βόμβες, erotica με δελφίνια, σκηνές εκρηκτικής πρωκτολειχίας που θα θες να ξεχάσεις και τα πιο άβολα οιδιπόδεια προκαταρκτικά έβερ. Θα είχε μία ακόμα αδιανόητη σκηνή σύμφωνα με τον showrunner Eric Kripke και τη συνέντευξή του στο Coming Soon, αλλά το Amazon δεν άντεξε:

«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί λαμβάνοντας υπόψη όλα τα υπόλοιπα που έχουμε στη σειρά, αλλά: Ο Homelander, μετά την ταπείνωσή του από τη Stilwell στο 2ο επεισόδιο, στεκόταν στο κτίριο Chrysler και κατασκεύαζε αετούς. Κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται, μουρμουρίζοντας ‘Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω’ ξανά και ξανά, μέχρι που τελείωσε πάνω σε όλη τη Νέα Υόρκη. Το γυρίσαμε! Θεέ μου, ο Anthony [Starr] ήταν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στη σκηνή. Το Amazon σκέφτηκε ότι ήταν αχρείαστο. Εγώ πίστευα ότι έλεγε κάτι για τον ψυχισμό του. Για να είμαι ξεκάθαρος, ήταν υπέροχοι, αυτή ήταν η μόνη μάχη που έχασα στην 1η σεζόν».

Η σκηνή στο άκουσμά της πράγματι παρουσιάζει γλαφυρά τα συμπλέγματα του Homelander που θα ανέλυε αργότερα η σειρά, και δίνει άλλη μία δόση παράνοιας στη φανταστική ερμηνεία του Starr. Ίσως βέβαια να άξιζε που περιμέναμε περισσότερο για να τον καταλάβουμε. Το 2ο επεισόδιο είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και μπορεί να στερούσε από τον παράγοντα της έκπληξής μας καθώς τον παρακολουθούσαμε να αποκαλύπτει άλλες πλευρές του σε επόμενα επεισόδια.

Δεν είδαμε ακόμα μία σκηνή ερωτικού περιεχομένου, αυτή τη φορά γιατί ήταν πολύ ακριβή για να γυριστεί. Σύμφωνα με τον Kripke, στη σεκάνς όπου τα Boys μπαίνουν στο αποκλειστικό κλαμπ των Supes θα έβλεπαν «έναν άντρα από πάγο να κάνει σεξ με μια γυναίκα στα τέσσερα που θα φορούσε γούνα». Η σκηνή ακυρώθηκε γιατί ξεπερνούσε το μπάτζετ της σειράς.

ΚΙ ΑΛΛΑ BOYS:

Η αλήθεια πίσω από το ψεύτικο γέλιο του Denver
Το ‘The Boys’ είναι το ‘Game of Thrones’ των υπερηρώων
Η σειρά Lord of the Rings βρήκε τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού της