NETFLIX

Έρχονται οι 3 ξενόγλωσσες σειρές του Netflix που περιμέναμε περισσότερο

Ο τιτάνας του streaming χτυπά με αυτοκρατορικά ζόμπι, εναλλακτική ιστορία και πολιτικές συνωμοσίες.

Αυτοκρατορικά ζόμπι, εναλλακτική ιστορία και πολιτικές συνωμοσίες.

Υπάρχουν πολλές βαρετές συνόψεις από επερχόμενες σειρές. Οι παρακάτω σειρές του Netflix δεν βρίσκονται ανάμεσά τους:

1983

Η υποψήφια για Όσκαρ Agnieszka Holland (Europa Europa) σκηνοθέτησε μαζί με την Agnieszka Smoczynska του αγαπημένου μας ‘Lure’, την Katarzyna Adamik (Spoor) και την Olga Chajdas την πρώτη ορίτζιναλ πολωνική σειρά του Netflix.

Ένας εξευτελισμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας (Robert Więckiewicz) και ένας ιδεαλιστής φοιτητής της Νομικής (Maciej Musiał), 20 χρόνια μετά την τραυματική τρομοκρατική ενέργεια που σημάδεψε τη χώρα, ανακαλύπτουν τη συνωμοσία που άλλαξε την πορεία του έθνους και κράτησε το Σιδηρούν Παραπέτασμα στο ύψος του. Οι δυο τους ξέρουν ότι το εκρηκτικό μυστικό που έμαθαν βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά δεν έχουν ιδέα για όσα θα ακολουθήσουν. Πολλά υποσχόμενη σειρά εναλλακτικής ιστορίας.

Μέχρι την πρεμιέρα της, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα 13 βιβλία που άλλαξαν την ιστορία του κόσμου.

Η σειρά έρχεται στις 30 Νοεμβρίου στο Netflix.

DOGS OF BERLIN

Δύο πολύ διαφορετικοί ντετέκτιβ ερευνούν τον φόνο ενός Γερμανού ποδοσφαιριστή τουρκικής καταγωγής κάτω από τα άγρυπνα μάτια ολόκληρου του Βερολίνου. Η λίστα υπόπτων είναι μεγάλη, από Νεοναζί και την τουρκική του οικογένεια μέχρι φαν του ποδοσφαίρου και τη μαφία της πόλης. Ή μήπως τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν στα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης; Μετά το υπερεπιτυχημένο ‘Dark’, η Γερμανία χτυπάει με τη 2η ορίτζιναλ παραγωγή της.

Η σειρά έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Από το φως του ‘Lost’, στο σκοτάδι του ‘Dark’

KINGDOM

Με το ‘The Host’ και το αγγλόφωνο ‘Snowpiercer’ από τον Joon-ho Bong και, φυσικά, το ‘Train to Busan’ του Sang-ho Yeon, θα έχεις καταλάβει ότι οι Κορεάτες ξέρουν τι κάνουν με τα μπλοκμπάστερ τους.

Ο Kim Seong-hun του εκπληκτικού ‘A Hard Day’ που έκανε πρεμιέρα με εξαιρετικές κριτικές στις Κάννες το 2014 και ακολούθησε με το επίσης άψογο ‘Tunnel’, ετοιμάζει μια σειρά τρόμου 8 επεισοδίων για το Netflix με τον τίτλο ‘Kingdom’ σε μια μίξη ‘Walking Dead’ και ‘Game of Thrones’.

Η ιστορία θα εκτυλιχθεί στην Κορέα κατά τη διάρκεια της Δυναστείας των Τζεσόν, μία περίοδο που κράτησε από τον 14ο έως τον 19ο αιώνα και σε ένα μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε την κορεάτικη κουλτούρα όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Ένας νεαρός πρίγκηπας αναλαμβάνει με κίνδυνο της ζωής του να εξερευνήσει ένα αλλόκοτο ιατρικό κρούσμα που τελικά είναι μία ζομπι-αποκαλυπτική κατάσταση, με τη δύναμη να καταστρέψει την Κορέα και δυνητικά ολόκληρο τον κόσμο. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν.

Η σειρά έρχεται στις 25 Ιανουαρίου 2019 στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι έρχεται τον Νοέμβριο στο Netflix