HOT RIGHT NOW

H άλλη Γεωργία που λιγουρεύονται οι Εγγλέζοι

Την λένε Georgia Kousoulou, είναι 24 ετών, πρωταγωνιστεί στο reality The Only Way is Essex και όλοι ασχολούνται μαζί της. Να γιατί.

Είναι ξανθιά, παθιάρα (δες την να πλακώνεται και θα καταλάβεις) με μεγάλο στήθος τύπου Kim Kardashian και γυμνασμένο σώμα. Επίσης η φωνή της είναι ότι πιο εκνευριστικό έχεις ακούσει στη ζωή σου. Αυτό που λένε από φωνή… κορμάρα.

Όσο πάνε οι Ελληνίδες που κάνουν τους Άγγλους να τρελαίνονται αυξάνονται και πληθαίνουν. Στην αρχή ήταν η Georgia Salpa. Εσαεί αγαπημένη μας και η μοναδική που, στα ‘κιτάπια’ μας, μπορεί όντως να συγκριθεί στα ίσια με την ‘αρέσει μόνο στους βλαχο-αμερικάνους’ Kim.

Και αυτό παρότι η Tulisa Contostavlos, η ‘τραγουδιάρα’ δηλαδή με το σουξεδιάρικο sex tape που έφτασε να μοιράζεται στα πανέρια (επειδή είχε απαγορευτεί το download του) έχει καλύτερο ‘γκομενο-rating’ αφού κατόρθωσε, την συγκεκριμένη χρονιά, να ψηφιστεί ως ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη.

Μια προφανέστατα ‘υπερβολική’ απόφαση από τα αγγλάκια που έχουν ομολογουμένως ολίγον κουλό γούστο όσον αφορά τις γυναίκες που επιλέγουν να αποθεώνουν.

Ενώ δεν ξεχνάμε και την Μεσογειακή και πολυτάλαντη Μαρία Κούκα που κάνει τα δικά της ωραία και όμορφα. Επιχειρηματικά και στα πλαίσια του The Royals.

Mε άλλα λόγια, αυτό που θέλουμε να πούμε, εκεί που καταλήγουμε είναι ότι η Georgia, η μοναδική ξανθιά από όλες, by the way, και συνεχίζει μια μακρά παράδοση και αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό.

 

Αν και, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οφείλουμε να επισημάνουμε πως η Kousoulou, πτυχιούχος Νομικής παρακαλώ, και ας μην της φαίνεται, τα δυο τελευταία χρόνια που εμφανίζεται στο The Only Way is Essex, έχει σαρώσει τα πάντα. Έτσι και αλλιώς πρόκειται για μια σειρά που βλέπουν οι πάντες. Ακόμη και εκείνοι που την μισούν. Έτσι και αλλιώς ο χαρακτήρας της έχει γρήγορα εξελιχθεί στον ταυτόχρονα πιο αντιπαθητικό και πιο δημοφιλή. Άσε που, όπως συμβαίνει συνήθως, βοηθάει στην άνοδό της το γεγονός ότι έχει εδώ και δυο χρόνια σχέση με τον Ιρλανδό συμπρωταγωνιστή της.

Κατά τα άλλα η Kousoulou, που διαθέτει μπαμπά Έλληνα Άδωνη ο οποίος θυμίζει ελαφρώς Bradley Cooper, το δουλεύει ωραία όλο το σύστημα. Ασχολείται συστηματικά με την εικόνα της και τους φαν της (απαντάει σε όλους και είναι μιλούνια). Και, κυρίως, προμοτάρει το πόσο fit είναι κερδίζοντας τα αντίστοιχα διαφημιστικά συμβόλαια.

Αυτό που λένε στο χωριό μου ‘κορμί για Μύκονο και μυαλό για Σοφοκλέους’.

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζομαι από όσα έχω δει ως τώρα από την Γεωργία μας. Ωστόσο καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται στην ομογένεια. Δεν είναι;

Επίσης, έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες βίντεο για να καταλάβω τι γίνεται, ομολογώ ότι με δυσκολία καταλαβαίνω τι λέει το κορίτσι. Είναι τόσο βαριά η προφορά της που χρειάζομαι κανονικά λεξικό.

Από την άλλη, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις (Σου αρέσει η έκφραση; Είναι original, δική μου. Λες να πιάσει;). Και από εικόνες η Kousoulou μας έχει ‘κουζουλάνει’ (δεύτερο κλισέ στην ίδια πρόταση. Πάω για απόλυση). Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και αλλάζει τα μπικίνι με ρυθμό οπλοπολυβόλου.