WOMEN

Τα ξένα μοντέλα που κυκλοφορούν στη χιονισμένη Αθήνα

Βρήκαμε τον κατάλληλο τρόπο να σε ζεστάνουμε μέρες που είναι.

Αντιμετωπίσαμε, είναι αλήθεια, σοβαρές δυσκολίες με αυτό το πρώτο casting της νέας χρονιάς. Γιατί άλλη η ψαριά του Αυγούστου, όπου γίνονται πολύ περισσότερες φωτογραφήσεις στα περιοδικά και μας σκάνε και αφίξεις όπως η -εξόφθαλμα σέξι- Αμερικανίδα Katerina Marie Ibrahim.

Tου περασμένου Ιουλίου, όταν δηλαδή μας έφτιαξε τη διάθεση η Carolina Minchetti. Πρώην κορίτσι του Πορτογαλικού Maxim, model of the world και εκθαμβωτική, από όπου και αν την κοιτάξεις.

Ακόμη και εκείνη του Σεπτεμβρίου, όταν τα πρακτορεία μοντέλων άνοιξαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με highlight την υπέροχη Saskia Kane από το Manchester που έφυγε λίγο πριν τα Χριστούγεννα,

Ή του Οκτωβρίου, όταν λόγω του Athens Xclusive Designers Week τα πρακτορεία είχαν εισάγει μεγάλη ποσότητα για να καλύψουν τη ζήτηση. Εκεί που ξεχώρισε η εντυπωσιακή Λιθουανή Kristine Zandmane που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη.

Τώρα, όμως, δεν κινείται φύλλο. Πάραυτα εμείς, πιστοί στο moto  ότι η γνώση του ποια εντυπωσιακή ‘αλλοδαπή’ που συναντάς στο διάβα σου είναι τουρίστρια ή μοντέλο είναι δύναμη, το παλέψαμε.

Και, κάπως έτσι, ανακαλύψαμε την άκρως εντυπωσιακή Nadine Wolfebeisser των 178 εκατοστών.

Αυτή με τις αψεγάδιαστες αναλογίες και τα πόδια που σε αναγκάζουν να μην μπορείς να σηκώσεις τα μάτια σου από πάνω τους (την οποία επίσης βλέπεις στην κεντρική φωτό).

Ενώ ιδίας κλάσης είναι και η μελαχρινή Μargarita Μudritskaya που άνετα θα μπορούσε να περάσει για Ελληνίδα.

Ειδική μνεία και οφείλουμε και θα κάνουμε στην εστέτ Ολλανδέζα Janneke J που φέρνει σε Stephanie Seymour.

Στην αρχετυπική δίμετρη Σουηδέζα Ηanna Ηojman που, μεταξύ άλλων, ανέβασε και ένα post για ένα καμμένο αυτοκίνητο με λεζάντα Crazy Night in Athens.

Και, πάνω από όλα, στην Σουηδή Katjsa Lindstedt που, δυστυχώς, μόλις αναχώρησε για Τόκιο. Από εκείνο το είδος γυναικών που παντρεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη προκειμένου να ξυπνάς δίπλα τους κάθε μέρα.

Η μεγάλη ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Το ενδιαφέρον μας επίσης κέντρισε η Petra Čechová που και έβγαλε μια πολύ ωραία λήψη από τη Μαρίνα Αλίμου. Και έχει στο portfolio της και 1-2 λήψεις που μας κάνουν να την δούμε με άλλο μάτι.

H 181 εκατοστών  Esther Hofman με τα ωραία φρύδια και την ομοιότητα στην Μαρία Σολωμού.

H Paula Bartosiak με το πανέμορφο πρόσωπο τύπου Liv Tyler, που μας προτίμησε και το καλοκαίρι και την οποία μπορείς να δεις εδώ με φόντο το Ναυάγιο.

H ψηλόλιγνη -και εντελώς μοντελέ- Πολωνέζα Agnieszka Lauterbach.

Και, τέλος, η συμπατριώτισσά της (παίκτρια του Next Top Model 6) Natalia Karabasz.