WOMEN

Δανάη Παππά: πρώην μαζορέτα, νυν νέος τηλεοπτικός εθισμός

Η φρέσκια και πολυτάλαντη 21χρονη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, της νέας σειράς από τους δημιουργούς του Μπρούσκο, μας κέρδισε ήδη από το trailer.

Μια άγνωστη βρεγμένη μελαχρινή να λικνίζεται ‘έμπειρα’ δίπλα από τη φωτιά, σε μια άγνωστη παραλία, με ένα ημίγυμνο τύπο να την κοιτάζει ως ξερολούκουμο από πάνω ως κάτω.

 

Λογικό, το έμπειρo λίκνισμα εννοώ, αφού το κορίτσι μας, όπως δηλώνει και στο instagram του, είναι φουλ τάιμ ντάνσερ (σ.σ. έχει εμφανιστεί από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ως το Μέγαρο, έχει περάσει ένα εξάμηνο στη Νέα Υόρκη σπουδάζοντας χορό και θέατρο και έχει δουλέψει και ως καθηγήτρια χορού).

 

Η συγκεκριμένη εικόνα, από το πρώτο trailer της νέας καθημερινής σειράς του Alpha (δια χειρός των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου) ήταν αρκετή για να μπούμε στο ‘who’s that girl’ (#madonnatribute) τριπάκι.

 

Αυτό δηλαδή που οφείλαμε να κάνουμε από τη στιγμή που ο Ανδρέας Γεωργίου (του απίστευτου 1,1 εκ. followers στο instagram) έχει αποδείξει ξανά και ξανά το ‘Παπακαλιάτειο’ ένστικτό του στην επιλογή πρωταγωνιστριών.

Τόσο με την περίπτωση της Ελένης Βαΐτσου, που αποδεικνύει χρονιά με τη χρονιά το τεράστιο γκελ που έχει σε αντρικό και γυναικείο κοινό.

 

Όσο και, σε λιγότερο βαθμό, με την βασίλισσα του Θερμαϊκού, Κλέλια Αδριολάτου, την οποία έπεισε να κάνει το πέρασμα από το μόντελινγκ στη υποκριτική.

Ενώ και στην περίπτωση της -αγαπημένης του αντρικού κοινού- Μένιας Μαθιουδάκη, όπως συνέβη και με τις δυο προηγούμενες, εκείνος ήταν που με ένα τηλεφώνημα τους άλλαξε την καριέρα.

 

“Έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Με το που τελείωσα τις σπουδές υποκριτικής, ήρθε η πρόταση για το «Μπρούσκο». Το Σάββατο μου έκαναν την πρόταση και τη Δευτέρα ήρθα στην Κύπρο”.

Το ίδιο πέρασμα, από το μόντελινγκ και στην υποκριτική, και μάλιστα σε καθημερινή σειρά, με ότι βάρος αυτό συνεπάγεται, κάνει στο Τατουάζ και η Δανάη (που ασχολήθηκε με την υποκριτική από νωρίς-βλέπε εφηβικό εργαστήριο του Εθνικού Θεάτρου).

Η οποία, άσχετο, στο πρόσωπο, μου θυμίζει ελαφρώς την petite Κύπρια sex bomb Ελευθερία Ελευθερίου (που επίσης έχει κάνει πέρασμα από το Μπρούσκο).

Άσε που το ότι έχει το επίθετο Παππά, αυτό που τίμησε η ‘δεν σε ξεχνάμε’ Ιωάννα στα 90s, είναι ένα ακόμη θετικό δείγμα ότι η Δανάη ήρθε για να μείνει.

Ενώ, όπως ακριβώς και μια άλλη Ιωάννα που δεν ξεχνάμε, δηλαδή η Πηλίχου (βλέπε πιο πάνω), η Δανάη μέχρι πρότινος υπήρξε και μαζορέτα του Παναθηναϊκού (σ.σ. είχε ασχοληθεί 10 χρόνια με τον αθλητισμό, κάνοντας ρυθμική γυμναστική για πέντε χρόνια και στίβο για άλλα πέντε). Απλή σύμπτωση ή καρμική σύμπτωση;

Μια Δανάη για χάρη της οποίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χρειάστηκε να αναβληθούν τα γυρίσματα τρεις φορές αφού οι υπεύθυνοι δεν μπορούσαν να βρουν με τίποτα την ιδανική κοπέλα για να βρεθεί στο πλευρό του Στέφανου Μιχαήλ (που γνωρίσαμε από το Μπρούσκο) σε μια σειρά που έχει αστυνομική πλοκή, γυρίσματα στην Αίγινα, τα Μετέωρα και το Λονδίνο και στην οποία παίζει -ως κερασάκι στην τούρτα- τόσο ο Αποστόλης ο Γκλέτσος όσο και η αγαπημένη μας γαλανομάτα, Κατερίνα Γερονικολού.

 

Ξεψαχνίζοντας τα social της ανερχόμενης 21χρονης θυμηθήκαμε που την έχουμε δει ξανά. Συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό Joy και σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις.

 

Και, φυσικά φυσικά, ως μοντέλο και χορεύτρια σε videoclip.

 

Καλωσήρθες, λοιπόν, Δανάη στη ζωή μας. Είμαστε βέβαια ότι έχουμε πολλά να πούμε τους μήνες που έρχονται.