WOMEN

Τα απόκρυφα τατουάζ των Ελληνίδων έχουν άλλη γλύκα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να ξέρεις ότι μια γυναίκα έχει ένα τατουάζ που μόνο εσύ μπορείς να δεις.

Μια μεγάλη, τεράστια, ‘στοιχειωτική’ αλήθεια που συνειδητοποίησα δυο φορές στα πλαίσια των εκατοντάδων συνεντεύξεων που έχω κάνει. Μια με την Μάρω Λύτρα και άλλη μια με την Αγγελική Ηλιάδη.

Όχι, καμία από τις δυο (δυστυχώς, πολύ δυστυχώς) δεν μου το έδειξε. Απλώς, μετά από πολύ προσπάθεια και, το ομολογώ, αρκετό ‘παρακάλι’, μου το ομολόγησαν ότι το έχουν.

Συγκεκριμένα η Μάρω Λύτρα, που έτσι και αλλιώς είναι γεμάτη τατού (βλέπε μαχαίρι στο πάνω μέρος της πλάτης και δυο κλειδιά του σολ στο κάτω, εκεί που κανονικά μπαίνει το tramp stamp), μου ψιθύρισε κάτι για μια μαύρη γάτα που έχει ως ‘φωλιά’ ένα σημείο της ανατομίας της που ποτέ δεν έχουμε δει, καθώς ήμασταν καθισμένοι, πριν μερικά χρόνια, στο καμαρίνι της κάπου στην Ιερά Οδό.

Εννοείται πως, μετά από αυτό, σταμάτησα εντελώς να την ακούω. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι που ακριβώς βρίσκεται η γάτα και τι συμβολίζει. Είναι γρουσούζα; Και αν ναι, για ποιον; Αυτήν που την έχει; Ή τον τυχερό που την βλέπει;

Το ίδιο που έπαθα στα πλαίσια μιας πιο πρόσφατης συνέντευξης μου με την Αγγελική Ηλιάδη, στον πάνω όροφο του σπιτιού της, την εποχή που σκεφτόταν αν θα κάνει ή όχι τατουάζ μανίκι (τελικά το έκανε) για να συνοδεύσει τα υπόλοιπα που είχε και ξεκίνησε να κάνει ήδη από τα 18 της. Μάλιστα η Αγγελική, μια γυναίκα φτιαγμένη για να αφήνει άλαλους τους άντρες, διαθέτει δυο που δεν φαίνονται.

 

Και πάλι, για μέρες μετά, το μόνο που σκεφτόμουν είναι τι κάνει τις καρδιές πονηρές και τι ακριβώς λέει το μήνυμα. Μεταξύ μας, που και που, ακόμη το σκέφτομαι.

Όπως σκέφτομαι αν είναι αλήθεια το δημοσίευμα που θέλει τη Θέλξη, πέρα από την Τίνκερμπελ που έχει στο σβέρκο της και κάτι άλλα ψηλά, να διαθέτει ακόμη ένα. Εκείνο για το οποίο κάθε θαμώνας στα μαγαζιά που εμφανιζόταν θα έδινε μέχρι και ένα τάνκερ με γαρύφαλλα για να καταφέρει να δει.

Kαι μέχρι που φτάνει το φιδάκι ο Διαμαντής της Νικολέττας Καρρά, το πάνω μέρος του οποίου μας δείχνει όποτε φοράει μπικίνι.

Όπως είναι προφανές, όλη η γοητεία του απόκρυφου τατού είναι το να μην ξέρεις τι είναι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάμε το γεγονός ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν είχε πρόβλημα να μας δείξει, τόσο στην φωτογράφηση της στο Max όσο και στο Inked, τον τυχερό άγγελό της.

Στο ίδιο, περίπου, σημείο που έχει κάνει ένα από τα δικά της (αυτό με το όνομα του συζύγου της) και η Megan Fox. Άσχετο. Ή, τέλος πάντων, ημισχετικό,

Φουλαρισμένη στα τατού, και χαμηλά μπροστά και χαμηλά πίσω, είναι και η Ελισάβετ Σπανού.

Αν και της κρατάμε ‘μούτρα’ επειδή το πίσω δεν μας έχει επιτρέψει ακόμη να το δούμε σε όλο το μεγαλείο του.

‘Σωστά’ το πάει και η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία, όταν αποφάσισε να το κάνει, φρόντισε να μας ενημερώσει ινσταγκραμικά.

Από την άλλη υπάρχουν μια σειρά από τατού για χειροκρότημα (και για φίλημα, εννοείται για φίλημα), που ανήκουν στην κατηγορία ‘ημι-απόκρυφα’. Υπό την έννοια ότι τα έχουμε δει. Είτε στην παραλία, είτε σε φωτογραφήσεις. Άρα δεν είναι σωστό να τα αναφέρουμε. Επίσης όμως δεν είναι σωστό να τα αγνοήσουμε. Η τελική απόφαση, δική σας. Έτσι και αλλιώς, δεν είναι πολλά. Είναι μόνο τρία. Αυτό της Ιωάννας Πηλίχου στο μέσο μέρος του μηρού. Η θρυλική νεράιδα της Σάσας Μπάστα πάνω στον δεξί γλουτό. Μια γνώριμη φίλη.