HOT RIGHT NOW

H Μεξικάνα J-Lo που πρωταγωνιστεί στο νέο Baywatch

H 26χρονη Belinda Peregrín, βασίλισσα της latin pop, είναι ο νέος πιο καυτός λόγος να περιμένουμε πώς και πώς το remake του Rock.

Εννοείται πως παρακολουθούμε ό,τι συμβαίνει στο γαλαξία του συγκεκριμένου remake στενά, πολύ στενά. Και, ακόμη και αν είμαστε λίγο ‘πικραμένοι’ που ο Rock δεν ακολούθησε καμία casting συμβουλή μας, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι έχει καλό γούστο.

“Αντιπροσωπεύοντας το Μεξικό η Belinda, την Βραζιλία η Izabel Goulart και τις ΗΠΑ η Charlotte McKinney. Τρεις γυναίκες που, στην πραγματική ζωή δεν χρειάζονται κανέναν να τους σώσει”.

 

Με αυτό το post ο Rock -λίγες μέρες αφού επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τόσο της Pamela Anderson όσο και του David Hasselhoff- σύστησε τον κόσμο ένα ακόμη τρίο εκθαμβωτικών γυναικών (μετά τις Alexandra Daddario, Kelly Rohbach και Priyanka Chopra) που καλούνται να φορέσουν και να τιμήσουν δεόντως το κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

*think cool thoughts* run cool- hit em with that COOL #Baywatch run… *cool thoughts* Yeah, thats it- Run coooool *cool thoughts* Oh yeah, Feelin it *think coo- AGH WTF- #notcool

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zac Efron (@zacefron) στις

 

Με τις δυο πρώτες, Izabel Goulart και Charlotte McKinney, οι δρόμοι μας έχουν διασταυρωθεί ξανά. Αλλά η τρίτη, η Belinda, μας ήρθε λίγο από το πουθενά.

Κάτι που προφανώς λέει περισσότερα για τις δικές μας γνώσεις περί latin pop και ισπανόφωνων celebrities παρά για εκείνη.

 

Η -γεννημένη στη Μαδρίτη- ‘βασίλισσα της Latin Pop’, όπως δικαίως την χαρακτήρισε ο Rock, στρογγυλοκάθισε για πρώτη φορά μπροστά στον προβολέα της δημοσιότητας όταν ήταν 10 ετών ως πρωταγωνίστρια της παιδικής telenovela ¡Amigos X Siempre! (και μετά στα Aventuras en el Tiempο και Cómplices al Rescate-εκεί που έπαιζε δίδυμες) και από τότε δεν έφυγε ποτέ (δείτε την στο παρακάτω βίντεο να ενσαρκώνει την απόλυτη αντρική φαντασίωση).

 

Με τον Rock να συμπληρώνει πως “είναι ήδη μεγάλη και τρανή music star και θα μπορούσε χαλαρά να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, αλλά είναι πεινασμένη και αποφασισμένη να εξαπλωθεί σε πλανητικό επίπεδο”.

 

Κάτι που ομολογουμένως την κάνει να ακούγεται σαν θανατηφόρο ίο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει νόημα να συζητήσουμε τώρα.

 

Η ουσία είναι ότι η Belinda, ο πρώτος δίσκος της οποίας, πίσω στο 2003, πούλησε 2.5 εκ. αντίτυπα (ο 2ος έγινε πλατινένιος, περιείχε 10 top 10 singles και την έχρισε δις υποψήφια για Latin Grammy), είναι η μεγαλύτερη σταρ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ-έγκαυμα του νέου Baywatch.

Πρόκειται για την 3η πιο επιτυχημένη Μεξικανή τραγουδίστρια, με φανατικό κοινό και μοναδικό ‘μειονέκτημα’ ότι, όσον αφορά αγγλόφωνα πράγματα, την έχουμε δει μόνο στο The Cheetah Girls 2 της Disney πίσω στο 2006.

Μπορεί στο Baywatch η Belinda, κόρη Γαλλοϊσπανού μεγαλοβιομήχανου και εγγονή του διάσημου Γάλλου ταυρομάχου Pierre Schüll, να μην εμφανιστεί στο Baywatch να περπατάει στην παραλία παρέα με μια λεοπάρδαλη, όπως στο συγκεκριμένο videoclip που μπορείς να δεις πιο κάτω, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η εμφάνισή της θα κάνει αίσθηση.

 

Το μόνο σίγουρο για τον ρόλο της είναι ότι έχει σχέση με τον αντίστοιχο της Carmen Electra στο original, εξού και ο χαρακτήρας της λέγεται Carmen. Επίσης ότι, στην αρχή, θα χρειαστεί κάποιος να την σώσει. Κάτι που προφανώς δεν λέει και πολλά, αφού αυτή είναι άλλωστε η πλοκή κάθε επεισοδίου.

Όπως και να’ χει, με τη συμμετοχή της Belinda (με τα απίστευτα πράσινα μάτια, το κούνημα Shakira και τα βραζιλιάνικα λοιπά σωματικά προσόντα), ο Rock δίνει ένα ακόμη κίνητρο στο πλανητικό κοινό να πάει να δει το Baywatch, αφού έτσι καλύπτει πλήρως και ολοκληρωτικά τις φαντασιώσεις του μέσου Λατινοαμερικάνου, με τον ίδιο τρόπο που η συμμετοχή της Priyanka Chopra καλύπτει τις αντίστοιχες του Ινδού.

Υποθέτω ότι, προσεχώς, θα δούμε στο casting και κάποια Κινέζα, τη μοναδική μεγάλη αγορά που δεν έχει καλύψει ο σταρ/παραγωγός μέχρι τώρα.