Κείμενα

 

Μιχάλης Τσαμάζ: Ζούμε ήδη στο Digital Age, συμμετέχουμε στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Για επανάσταση που αλλάζει τα πάντα, μίλησε στο Συνέδριο Game Changer in Digital Growth ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

Για επανάσταση που αλλάζει τα πάντα, τον τρόπο που μαθαίνουμε, που εργαζόμαστε, που ζούμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τον εαυτό μας μέσα σε αυτόν, έκανε λόγο στο Συνέδριο Game Changer in Digital Growth, εκπροσωπώντας τον ΣΕΒ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν τρέχεις για τον Δεσμό, δεν τρέχεις μόνο για σένα

Τρέξε τον επόμενο Μαραθώνιο για καλό σκοπό.

Το T-Shirt της ομάδας των ανθρώπων που τρέχουν για τον Δεσμό γράφει 'Running for a good cause' ('Τρέχουμε για καλό σκοπό'). Δεν υπάρχει λόγος για ένα πιο φαντεζί motto. Πέντε λέξεις ήταν αρκετές για να μου μεταδώσουν το μήνυμα, να θελήσω να μάθω ποιος ακριβώς είναι ο καλός σκοπός και να μου βάλουν την ιδέα ν' αρχίσω κάποια στιγμή το τρέξιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Gel, πηλός ή κερί; Τι πρέπει να βάζεις στα μαλλιά σου και σε ποια ποσότητα

Ένας πλήρης οδηγός για να βρεις το προΐόν που ταιριάζει απόλυτα στο κούρεμά σου.

Αν βάζεις στα μαλλιά σου απλά ό,τι έχεις διαθέσιμο στο ντουλάπι του μπάνιου τότε μην περιμένεις να δεις το ίδιο μαλλί με αυτό που είχες την πρώτη μέρα που στο κούρεψε και χτένισε ο κομμωτής σου.

Διαβάστε περισσότερα

Για τον Φώτη Θεοχάρη η ψηλότερη κορυφή είναι η επόμενη

Ο άνθρωπος που έχει σκαρφαλώσει στα 6.962 μέτρα υψόμετρο θέλει να πάρεις τα βουνά.

Ανηφορίζοντας την Εθνικής Αντιστάσεως, τον κεντρικό δρόμο της Καισαριανής, μετά τον περιφερειακό του Υμηττού, φτάνεις στο δάσος του Υμηττού. Από την είσοδο του δάσους μέχρι την Καλοπούλα, το σημείο που βρίσκεται το αναψυκτήριο του Δήμου, η απόσταση είναι λίγο μικρότερη από δύο χιλιόμετρα. Σ' έναν άδειο ξύλινο πάγκο Καλοπούλας, από αυτούς που τις Κυριακές, εκατοντάδες Αθηναίοι παίρνουν την εβδομαδιαία τους τζούρα από πράσινο, συνάντησα τον Φώτη Θεοχάρη.

Διαβάστε περισσότερα

Μιλήσαμε με τους παίκτες που είχαν μάνατζερ τον Μάνατζερ Ράγκμπι

Ο Πάνος Αργιανίδης είναι ο πιο ενδιαφέρων παίκτης του Survivor. Κι όμως ως Μάνατζερ Ράγκμπι της Εθνικής λίγο έλειψε να μας στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Είναι ο πιο αναγνωρίσιμος Μάνατζερ Ράγκμπι στην Ελλάδα (παίζει να μην υπάρχει άλλος) και έχει γίνει το απόλυτο αστέρι του Survivor. Το πρόσωπο που όλοι λατρεύουν να μισούν. O Πάνος Αργιανίδης πάντα κατάφερνε να ξεχωρίζει, να ηγείται και να κατευθύνει. Το επιβεβαιώνουν και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας Ράγκμπι που τον είχαν μάνατζερ και λίγο έλειψε να βρεθούν μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι του 2016.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά, γιατί γυμναζόμαστε;

Αναλύοντας μια διαφήμιση που (επιτέλους) βλέπει πίσω από τους σωστούς λόγους που κάποιος οφείλει να κάθεται κάτω από την μπάρα.

Ένας άντρας ξυπνά αχάραγα και ανάβει το φως του δωματίου του. Μια μπαλαρίνα στις μύτες των ποδιών της. Ένας άλλος άντρας  ανεβαίνει με σπριντ τα σκαλιά μιας κερκίδας. Οι επιταγές της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τα λεπτά που κλέβουμε για να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάνοντας γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό συμβαίνει στον εγκέφαλό σου όταν ροχαλίζεις

Περάσαμε μία ημέρα στο κέντρο υπνικής άπνοιας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και μάθαμε ότι το ροχαλητό μπορεί να προκαλέσει από στυτική δυσλειτουργία μέχρι ανακοπή καρδιάς.

Το στριφογύρισμα. Η αέναη προσπάθεια του να βρεις τρόπο να βολέψεις πόδια και χέρια. Το ξύπνημα από το ίδιο σου το ροχαλητό.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.