Κείμενα

 

8 πράγματα που αλλιώς είναι στην πραγματικότητα και αλλιώς στα Social Media

Όταν εσύ απλά πίνεις ένα ποτό και οι άλλοι νομίζουν ότι παρτάρεις άγρια.

Εσύ πόσες ζωές έχεις; Μία θα μου πεις και σε περίπτωση που δεν μιλάω σε γάτα, μάλλον θα μου λες και την αλήθεια. Ωστόσο, αυτή τη μία ζωή, φαντάζομαι θα έχεις προσέξει ότι διαφορετικά τη βιώνεις εσύ και διαφορετικά οι φίλοι που έχεις συγκεντρώσει στα social media.

Διαβάστε περισσότερα

Μπήκαμε στη Φιλοσοφική: Ένα ρεπορτάζ από το 221 μέχρι το ΦΠΨ

Τερματίσαμε και τις οκτώ πίστες του πιο διάσημου πανεπιστημίου της χώρας.

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που έχουν τελειώσει κάποιο τμήμα της σχολής. Ενδέχεται να είναι ακόμη περισσότεροι αυτοί που την άφησαν κάποια στιγμή στη μέση ή πήραν μεταγραφή για αλλού. Είναι κι άλλοι πάλι, που απλά την επισκέφτηκαν (ή συνεχίζουν να το κάνουν) για να γνωρίσουν κόσμο. Όλοι οι καλοί χωράνε στη Φιλοσοφική.

Διαβάστε περισσότερα

Τι να τρως το βράδυ: 3 συνταγές που δεν θα σε παχύνουν

Πώς θα χακάρεις το πιο πονηρό γεύμα της ημέρας;

Δεν πρέπει να ταΐζουμε τον οργανισμό μας με πολλές θερμίδες πριν κοιμηθούμε. Το πιο πιθανό είναι να αποθηκευτούν σαν λίπος διότι το βράδυ το σώμα μας κάνει τις λιγότερες καύσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η σκούπα είναι η πεμπτουσία της τεχνολογικής εξέλιξης

Ποιο κινητό και ποια τηλεόραση; Το μεγαλύτερο επίτευγμα της τεχνολογίας για φέτος λέγεται σκούπα stick.

Εν αρχή ην το μικρό σκουπάκι και το φαράσι της γιαγιάς. Τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου γιαγιά και τη φοβερή (και πρωτοφανή για τα δεδομένα ενός αθηναϊκού δήμου) αυλή της, το σκουπάκι και το φαράσι ήταν μέρος του παιχνιδιού μας.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις μιας μασέζ

Πώς είναι να ασκείς ένα από τα πιο παρεξηγημένα επαγγέλματα εκεί έξω.

Υπάρχουν τα ζόρικα επαγγέλματα, υπάρχουν τα απολύτως βαρετά, υπάρχουν τα εύκολα και ευχάριστα (αλήθεια, υπάρχουν) και υπάρχουν και τα παρεξηγημένα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι καλύτερες διευθύνσεις για ούζο, τσίπουρο και μεζέδες για το καλοκαίρι

Οχτώ, μία προς μία, επιλογές για να νιώσεις σαν να είσαι σε νησί μέσα στην ίδια σου την πόλη.

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι βρίσκεσαι με την παρέα σου σε μια ταβέρνα. Περιμένεις τους μεζέδες και τα πιάτα να έρθουν ενώ στο ποτήρι βάζεις πάγο. Η παρέα είναι "σπασμένη" και επιθυμεί η μισή τσίπουρο και η άλλη μισή ούζο. Σερβίρεις έναν προς έναν και αμέσως μετά το τσούγκρισμα και την πρώτη γουλιά αρχίζουν να έρχονται οι μεζέδες. Ξαφνικά νιώθεις το καλοκαίρι να σε έχει κατακλίσει και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Ούζο  και το Τσίπουρο της Οικογένειας Κατσάρου από τον Τύρναβο. Ακόμα και μέσα στην ίδια σου την πόλη έχεις καταφέρει να νιώσεις μια τόσο καλοκαιρινή και μοναδική στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

12 πράγματα που κάνεις κάθε μέρα (αλλά τα απαγορεύει η Αγία Γραφή)

Μήπως οδεύεις προς Κόλαση και δεν έχεις ιδέα;

Υπάρχουν καθημερινές συνήθειες που δεν πάει το μυαλό σου ότι μπορεί να είναι αμαρτωλές, πράγματα που τα θεωρείς τόσο ρουτίνα που αρνείσαι ακόμα και να σταματήσεις και να αναρωτηθείς "επ, τι κάνω εδώ; Λες να το πηγαίνω ντουγρού για Κόλαση";

Διαβάστε περισσότερα
5 6 7 8 9 10 11
Μάθε τα πάντα
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.