ΛΙΣΤΕΣ

Τα πιο απίθανα μέρη για να απολαύσεις το αγαπημένο σου θέαμα

Πώς είναι να βλέπεις σειρά μέχρι και σε μίτινγκ δουλειάς. (σςςς)

Το παθαίνεις κι εσύ αυτό που ενώ παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά, ξαφνικά συμβαίνει κάτι που σε αποσυντονίζει; Κι όταν λέω σε αποσυντονίζει, εννοώ ότι για κάποιον ασήμαντο λόγο, όπως ένα ραντεβού με τους φίλους σου ή ας πούμε το να πας στη δουλειά ή σε ένα ραντεβού στο γιατρό, πρέπει να φύγεις από το σπίτι και να σταματήσεις να βλέπεις. Άδικο. Κρίμα κι άδικο.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιους χαιρετάς στο δρόμο και ποιους όχι: Ένας οδηγός

Για να ξέρεις τι θα κάνεις όταν ξαναπετύχεις έναν συμμαθητή που αντιπαθούσες.

Περπατάς αμέριμνος στο δρόμο, όταν από απέναντι βλέπεις έναν παλιό σου συμμαθητή, με τον οποίο δεν είχες και πολλά-πολλά στο σχολείο. Κοντοστέκεσαι. Αμφιταλαντεύεσαι. Να κάνεις ότι δεν τον είδες, να περάσεις από δίπλα του και απλά να τον αγνοήσεις, ή να ξεκινήσεις μαζί του μια άβολη κουβέντα, η οποία πιθανότατα θα καταλήξει στο κανόνισμα ενός καφέ που δεν θα συμβεί ποτέ;

Διαβάστε περισσότερα

Crowdfunding: 7 θεοπάλαβες ιδέες που βρήκαν χρηματοδότες

Γιατί σε ποιον δεν είναι χρήσιμη μια τοστιέρα με το πρόσωπο του Χριστού;

Μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω -δεν ξέρω πώς τα κατάφερα τελικά- το γεγονός ότι σπούδασα στην Αθήνα, την πόλη την οποία μεγάλωσα. Λίγο το Λόγω Τιμής, λίγο το Φεύγα μ' έκαναν να πιστεύω πως αν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη ή σε κάποια άλλη πόλη μακρυά από την πρωτεύουσα, η φοιτητική μου ζωή θα ήταν τόσο ιντριγκαδόρικη που δεν θα περιοριζόταν σε μια σειρά του MEGA, αλλά θα έπαιζε στο HBO.

Διαβάστε περισσότερα

9 πράγματα που δεν είχες ιδέα ότι υπάρχουν

Βιβλίο με χορευτικές κινήσεις του Χριστού και ποίηση Τάκι Τσαν.

Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μίλαν, βρισκόμουν στο αμάξι, ακούγοντας από το ραδιόφωνο τον Βαγγέλη Αρναούτογλου να μεταφέρει το κλίμα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα

7 προορισμοί που θα κάνουν την αδρεναλίνη σου να χτυπήσει κόκκινο

Είσαι έτοιμος για τον δρόμο του θανάτου και την λίμνη που βράζει στην κυριολεξία;

Για όλα ευθύνεται η αδρεναλίνη. Η πιο πολυτραγουδισμένη ορμόνη, ελέω Ξύλινων Σπαθιών, η οποία πλημμυρίζει το είναι μας κάθε φορά που βρισκόμαστε σε κίνδυνο. Κίνδυνο που είτε τον επιζητούμε είτε όχι. Για ποιο, όμως, λόγο αναζητούμε τον κίνδυνο; Μάλλον γιατί η έκκριση της αδρεναλίνης στον οργανισμό μας είναι τόσο γλυκιά που θέλουμε να την προκαλούμε όσο πιο συχνά γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα

10 πράγματα που είναι δύσκολα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο

Όλοι έχουμε κλάψει πάνω από μια σακούλα σούπερ μάρκετ.

Η καθημερινότητά μας είναι ήδη πολύ δύσκολη. Δουλειά, λογαριασμοί, φόροι, κίνηση στους δρόμους, νέο θεατρικό από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 πιο στοιχειωμένα μέρη στην Ελλάδα

Αστικοί μύθοι, φαντάσματα και ανεξήγητα φαινόμενα που θα αρκούσαν για ένα γνήσιο ελληνικό X-Files.

Η πρώτη φορά που βυθίστηκα τόσο πολύ σ' ένα έντυπο ώστε να χάσω την επαφή μου με την πραγματικότητα, ήταν όταν έπεσε στα χέρια μου ο 'Φάκελος Χ'. Ήταν ένα απόγευμα στα μέσα της δεκαετίας του '90 και είχα αργήσει στο ραντεβού μου για μπάλα (πράγμα ανήκουστο για την εποχή), γιατί βρισκόμουν ξαπλωμένος σε μια πολυθρόνα του πατρικού μου. Με το κεφάλι στραμμένο προς το πάτωμα και τις πατούσες προς το ταβάνι και ρουφούσα κάθε άρθρο του περιοδικού που είχα στα χέρια μου.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.