ΛΙΣΤΕΣ

Γιατί ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ο Τζακ απ' το Lost

Έχουμε όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Το 'Survival Secret', το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Ε,  έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στην εξωτική παραλία της Κουρούτας.

Διαβάστε περισσότερα

7 λόγοι για να αποκτήσεις 'χθες' μια προπληρωμένη κάρτα

Όχι μόνο δεν θα βρεθείς χρεωμένος, αλλά θα έχεις και περισσότερο δωρεάν mobile Internet.

Σε καμία απόφαση που παίρνεις σ' αυτή τη ζωή δεν είσαι μόνος. Ακόμα κι αν τη στιγμή που πρέπει να κάνεις μια επιλογή, δεν υπάρχει γύρω σου η φυσική παρουσία κάποιου δικού σου ανθρώπου, δεν είσαι μόνος. Αν κοιτάξεις πάνω από τους ώμους σου, θα δεις ένα αγγελάκι και ένα διαβολάκι που προσπαθούν με τα επιχειρήματά τους, να γείρουν την πλάστιγγα προς την επιλογή που αυτά θεωρούν καλύτερη για εσένα.

Διαβάστε περισσότερα

9 σχολές που κανείς δεν ξέρει τι βγαίνει όποιος σπουδάσει σε αυτές

Το μηχανογραφικό ήταν γεμάτο άγνωστες λέξεις.

Το μηχανογραφικό που δίνουν στους μαθητές, μετά τις Πανελλήνιες για να συμπληρώσουν τις σχολές προτίμησής τους, μοιάζει με την 'Ασκητική' του Καζαντζάκη. Πολλοί το διαβάζουν στα δεκαοχτώ, ελάχιστοι το κατανοούν. Την 'Ασκητική', καθώς ωριμάζεις, την διαβάζεις ξανά και όλο και κάτι αρχίζεις να καταλαβαίνεις.

Διαβάστε περισσότερα

15 περιοχές που δεν είχες ιδέα ότι είναι στην Αθήνα

Αν σου δώσουν ραντεβού στην Λαθούριζα, δεν σε κοροϊδεύουν.

Η ευρύτερη περιοχή την οποία αποκαλούμε 'Αθήνα', φιλοξενεί περίπου το μισό πληθυσμό της χώρας. Μοιραία λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι πολύ μικρή, γιατί θα κουτουλάγαμε ο ένας πάνω στον άλλο και θα κάναμε γύρω στις έξι ώρες να πάμε στον προορισμό μας, λόγω της κίνησης. Τουλάχιστον τώρα κάνουμε μόνο τρεις.

Διαβάστε περισσότερα

5 διαβόητοι σεξουαλικοί αστικοί μύθοι που έχουν δόσεις αλήθειας

Παράξενες ερωτικές ιστορίες που καταγράφηκαν στην επίσημη Ιστορία.

Η Ιστορία έχει μια τάση να παραγνωρίζει το σεξ και να καταγράφει στεγνά γεγονότα, αλλά κάποιες σεξουαλικές ιστορίες βρήκαν τρόπο και μπήκαν στα επίσημα αρχεία της. Άλλες αυτούσιες, ως είχαν, άλλες παραφουσκωμένες, άλλες υποβαθμισμένες, ως αφηγήσεις που μεταφέρθηκαν με ψιθύρους και μισόλογα.

Διαβάστε περισσότερα

11 φορές που μας ντρόπιασε η Ελληνίδα μάνα

'Όταν έπαιρνε τηλέφωνο τους φίλους σου γιατί είχες αργήσει να γυρίσεις'.

Στον γυρισμό από Αστυπάλαια, καθόμουν με ένα φίλο σε έναν από τους διθέσιους καναπέδες στο κατάστρωμα του πλοίου. Ήμασταν ζαλισμένοι από το κούνημα και προσπαθούσαμε να βολευτούμε μήπως και κάποια στιγμή μας πάρει ο ύπνος, αλλά μάταια, αφού οι ανακοινώσεις άφιξης σε κάθε λιμάνι μάς ξυπνούσαν.

Διαβάστε περισσότερα

11 τηλεοπτικές σκηνές σεξ που στοίχειωσαν την εφηβεία μας

Όταν τις βλέπουμε ακόμα και σήμερα, κάτι μέσα μας σκιρτάει.

Το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να είχε έναν τίτλο του τύπου 'οι σκηνές σεξ στις σειρές του Παπακαλιάτη κι αυτές στην υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση' (αν και έχουμε αναλύσει το γεγονός πως οι σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν λιγότερο σεξ από όσο νομίζεις), ωστόσο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα τηλεοπτικό, σεξουαλικό ποτ-πουρί βάζοντας και σκηνές από σειρές που δεν ανήκουν -ή έστω δεν πρωταγωνιστεί ο ίδιος- στον συγκεκριμένο Έλληνα σκηνοθέτη.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9

Δεν αντέχεται να ντρέπεσαι συνέχεια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τις ζήσαμε κι εμείς τις μέρες της δημοσιότητας. Καμιά βδομάδα, μην φανταστείς. Από παντού ομοβροντίες καλών λόγων για τον μπαμπά και κύματα λύπης για μας. “Να θυμίσουμε πως άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.