ΛΙΣΤΕΣ

71 πράγματα που θα κάναμε αν δεν μας ένοιαζε η γνώμη των άλλων

'Θα έτρωγα το φαγητό που έπεφτε στο πάτωμα'.

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν τους νοιάζει η γνώμη των άλλων. Να, ας πούμε τον Κάιν από τη στιγμή που σκότωσε τον Άβελ και μετά. Τον φαντάζομαι να σουλατσάρει έξω από την Εδέμ χωρίς να τον νοιάζει καθόλου τι θα πει ο κόσμος. Θα φορούσε ό,τι ήθελε, θα έλεγε ό,τι ήθελε και δεν θα φοβόταν μήπως τον κακολογήσει κανείς. Πραγματικά αξιοθαύμαστος.

Διαβάστε περισσότερα

18 παιδιά-θαύματα που κατάργησαν τη λογική

Με αφορμή το γκελ που έκανε ιδίως τον Σεπτέμβρη ο Λούκα Ντόντσιτς στον μπασκετικό κόσμο, αναλύουμε 18 περιπτώσεις παιδιών με 'εξωγήινες' ικανότητες.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της εθνικής Σλοβενίας, η οποία 27 χρόνια μετά την ανεξαρτητοποίησή της κατέκτησε το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ. Η εθνική Σλοβενίας είναι η ομάδα του Γκόραν Ντράγκιτς και του Λούκα Ντόντσιτς, οι οποίοι ηγήθηκαν με καθολική επιτυχία την προσπάθειά της να φτάσει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 15 πιο καμμένα events του Facebook

Ζούμε για να παρευρεθούμε στο 74ο Αντάμωμα Απόστρατων Τζεντάι.

Αποκλειστική ευθύνη για αυτή τη λίστα έχει ο Μίλτος. Ο Μίλτος είναι ένας καλός μου φίλος, ο οποίος δεν είναι δραστήριος στο Facebook. Στα ντουζένια του θα ανεβάσει ένα τραγούδι κάποιας αγαπημένης του μέταλ μπάντας τον μήνα. Παρόλα αυτά, την τελευταία εβδομάδα έκανε ένα ντεμαράζ από attend σε εκδηλώσεις του Facebook. Από το event για τη 'δύσκολη τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα' και εκείνο για το 'Πάρτυ 1ου Γελ Κερατσινίου' μέχρι το 'Σεμινάριο Extension βλεφαρίδων 3D, 2D, 1D'.

Διαβάστε περισσότερα

8 διάσημοι που μας απογοήτευσαν με τις δηλώσεις τους

Τους αγαπούσαμε μέχρι ν' ανοίξουν το στόμα τους.

Άβολο. Είναι εξαιρετικά άβολο ν' ακούς έναν άνθρωπο που μέχρι εχθές θαύμαζες, να εκφέρει μια άποψη που όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τη δική σου, αλλά αντιβαίνει στην κοινή λογική. Θα μου πεις ότι το γεγονός πως τον θαύμαζες για το ταλέντο του στη συγγραφή, στο ποδόσφαιρο ή στο τραγούδι, δεν σημαίνει ότι ταυτιζόσουν με τις απόψεις του πάνω σε πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα

21 πράγματα που κάνεις και δεν το παραδέχεσαι

Φαντάσου ότι το να σκαλίζεις τη μύτη σου δεν είναι ένα από αυτά.

Το κακό με τα πράγματα που κάνεις και δεν το παραδέχεσαι είναι ότι δεν το παραδέχεσαι πως τα κάνεις. Το καλό είναι πως κάποια στιγμή στη ζωή σου συναντάς έναν άνθρωπο λίγο πιο θαρραλέο από εσένα, ο οποίος παραδέχεται ότι κάνει κάποιο από αυτό που κάνεις κι εσύ και δεν το παραδέχεσαι, του ομολογείς τη δική σου εμπειρία και ανακουφίζεσαι.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει ανάλογα με το μικρό σου όνομα

Νεκτάριε, γεννήθηκες για να είσαι δοκιμαστής κρασιών.

Στην Ελλάδα, την χώρα που πιο εύκολα μπορείς να πάρεις άδεια για να χτίσεις στην καρδιά ενός δάσους απ' το να πας κόντρα σε μια παράδοση, σχεδόν όλοι έχουμε το μικρό όνομα του παππού μας.

Διαβάστε περισσότερα

15 σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να μείνουν ξενοίκιαστα

Βρήκαμε φωτογραφίες αγγελιών για διαμερίσματα, οι οποίες αποτελούν τον ορισμό της δυσφήμισης.

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του 956ου άρθρου της παγκόσμιας λογικής 'οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι βάζουν τα σπίτια τους σε αγγελία προς ενοικίαση, επιθυμούν να τα δουν κάποια στιγμή νοικιασμένα'.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Μια μεγάλη αλητεία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γενναιοδωρία για έναν άντρα από το να κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται όμορφη. Να της το λέει κυρίως όταν τη βλέπει να τρεμοσβήνει.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.