ΛΙΣΤΕΣ

Πώς θα ήταν οι τίτλοι γνωστών σειρών αν ανέβαιναν σε porn site

Μισή ντροπή δική μας. Μισή ντροπή δική σας.

Όλα ξεκίνησαν με αυτή την είδηση: 'Πορνοσάιτ προσφέρεται να χρηματοδοτήσει 3η σεζόν του 'Sense8'. Μια προσφορά που αν γίνει αποδεκτή, ίσως να αλλάξει την τηλεόραση όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, αφού το 'Sense8' θα αποτελέσει απλώς την αρχή και (λογικά) θα ακολουθήσουν κι άλλες σειρές. Αυτή ήταν η πρώτη μας σκέψη.

Διαβάστε περισσότερα

16 πράγματα που έχουν γίνει και θα τα μάθουμε σε μισό αιώνα

Μερικές καταστάσεις που είναι 'γραμμένο' να ζήσουμε δεν έγκεινται στη σπειροειδή διαδρομή που συνήθως θεωρούμε ότι ακολουθεί η ειμαρμένη, αλλά στο γεγονός ότι έχουν ήδη σχεδιαστεί και κανονιστεί.

Ως έκρυθμη περιγράφεται η κατάσταση στον πλανήτη αυτόν τον καιρό. Τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας και των ΗΠΑ είναι απειλητικά από μόνα τους. Στη Μεσόγειο, οι πυρκαγιές δημιουργούν απρεπές φως, που έρχεται κατευθείαν από την κιτρινωπή μπανιέρα του Βελζεβούλη. Ο καρκίνος συνεχίζει να θερίζει. Και όλα αυτά συμβαίνουν τώρα, μπροστά στα μάτια μας. Οι δράσεις και οι αντιδράσεις μοιάζουν με απροσχεδίαστες ενέργειες. Δεν είναι μείζον το ερώτημα, αλλά είναι αναπόφευκτο: Είναι;

Διαβάστε περισσότερα

Οι πέντε κανόνες που έσπασα στη ζωή μου

Γιατί ο μόνος κανόνας που δεν 'σπάει' είναι αυτός που λέει ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα πρόκληση (ή πέντε).

Όλοι μας, πάντα, μεγαλώσαμε με μερικούς κανόνες τους οποίους ακολουθούσαμε χωρίς να το σκεφτούμε. Κανόνες που μας έβαλαν οι γονείς, η κοινωνία, η μόδα ή απλά εσωτερικοί κανόνες και συνήθειες που ποτέ δεν αλλάξαμε. Τώρα ήρθε η ώρα μαζί με την Cosmote να σπάσουμε τους κανόνες.

Διαβάστε περισσότερα

10 ατάκες που λέμε σε μια ταβέρνα και θα έπρεπε να διώκονται ποινικά

Ζουν ανάμεσά μας άνθρωποι που ρωτούν τον σερβιτόρο αν είναι όντως φρέσκα τα ψάρια.

Για αδιευκρίνιστο λόγο οι συζητήσεις στις ταβέρνες και σε λοιπά φαγάδικα περνούν στα ψιλά. Κανείς δεν αναζητά την αλήθεια της κάθε φράσης που λέγεται εκεί όταν τουλάχιστον ο ένας από τους δύο συνομιλητές κρατάει με το ένα του χέρι ένα πηρούνι στο οποίο είναι καρφωμένος ένας κεφτές ή ένα σφηνοπότηρο με ρακί. Λες και όταν τρώμε, λίγο πριν φάμε ή αφότου φάμε μπορούμε να λέμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα

Οι άγραφοι κανόνες του ελληνικού καλοκαιριού

Από την πραγματική διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού μέχρι το πώς παίζονται οι ρακέτες στο υψηλότερο επίπεδο.

Δεν χρειάζεται περιττές αναλύσεις επί αναλύσεων για το ελληνικό καλοκαίρι. Μπορεί, παραφράζοντας τον ποιητή, να πιστεύει κανείς ότι η Ελλάδα χρειάζεται μόνο μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι για να ξαναφτιαχτεί, αλλά με το ελληνικό καλοκαίρι, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά: ένας καλός Frappé αρκεί για να το βάλει μπρος.

Διαβάστε περισσότερα

Τα άχαστα των ελληνικών νησιών

18 προτάσεις προσαρμοσμένες στα must dos 18 ελληνικών νησιών. Ελπίζουμε για κάποιο από αυτά να έχεις ήδη βγάλει εισιτήριο.

Πριν από δύο χρόνια, παραδεχθήκαμε ότι Μένουμε Νησί. Το αποτέλεσμα της εν λόγω αποκάλυψης, είναι μία λίστα προτάσεων (σχεδόν) για κάθε νησί που κυκλοφορεί στα Social Media ή που απολαμβάνει χωρίς περιττά φλας την υπεροχότητα των βράχων και του μπλε του.

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε στη σειρά τα φαγητά της καλοκαιρινής ταβέρνας

Από τους κολοκυθοκεφτέδες μέχρι το φρέσκο ψάρι, αποδίδουμε γευστική δικαιοσύνη.

Είσαι στο νησί. Ξυπνάς, πλένεσαι, παίρνεις την πετσέτα και το μαγιό σου και φεύγεις για την παραλία.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Δεν αντέχεται να ντρέπεσαι συνέχεια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τις ζήσαμε κι εμείς τις μέρες της δημοσιότητας. Καμιά βδομάδα, μην φανταστείς. Από παντού ομοβροντίες καλών λόγων για τον μπαμπά και κύματα λύπης για μας. “Να θυμίσουμε πως άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.