ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ

Ρωτήσαμε 5 ταξιτζήδες τι θα έκαναν αν ήταν για μια μέρα πρωθυπουργοί

Ήρθε η ώρα, του αυτοκινητιστή.

Κάθε, μα κάθε φορά, που κάποιος γκρινιάζει για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, κλείνει το κρεσέντο του με την χορταστική ατάκα: "Αχ και να γινόμουν πρωθυπουργός για μια ημέρα".

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5 ταξιτζήδες ποιος θα κερδίσει το Survivor

Μπορείς ελεύθερα να ψάξεις πια τον δεύτερο.

Έχουν ήδη περάσει 2,5 μήνες από τότε που στη ζωή μας μπήκε το Survivor και για ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων, ο Ντάνος, ο Τσανγκ, η Λάουρα, ο μάνατζερ ράγμπι (είναι ιδέα, και οι ιδέες δεν φεύγουν από το νησί), οι μονομαχίες ασυλίας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο αποτελούν καθημερινή παρέα και ασχολία.

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5 ταξιτζήδες ποιος ήταν ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός

Επιτέλους ένα exit poll που είναι πραγματικά αξιόπιστο.

Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες για να αντιληφθείς ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών δεν αποτελούν ακριβώς τον ορισμό της επιτυχίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5 βενζινάδες πώς θα καταλάβουμε ότι μας κλέβουν στη βενζίνη

Με αφορμή τα αποτελέσματα της έρευνας του Πολυτεχνείου ότι ένα στα έξι πρατήρια παραδίδουν λιγότερο καύσιμο, ζητήσαμε από τους ειδικούς να μας μάθουν τα κόλπα (τους).

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο επισκέφθηκε 150 πρατήρια της Αττικής, έκανε τις μετρήσεις του και ήταν στη δυσάρεστη (;) θέση να μας κοινοποιήσει ότι οι αποκλίσεις στα καύσιμα που πληρώνουμε και λαμβάνουν, φθάνουν έως και το 9,5%.

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5+2 ταξιτζήδες αν μας ψεκάζουν

Μετά τον Ανατολάκη, τον Βορίδη, τα μπλογκς και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, ήρθε η ώρα να πάρουν θέση κι αυτοί που πρέπει.

"Μας ψεκάζουνεεεε". Μια φράση που χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, κατάφερε να εισχωρήσει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5 ταξιτζήδες ποιο είναι το χειρότερο φανάρι της Αθήνας

Και παρότι πρόκειται για ερώτημα-τυράκι από τη δική τους κατηγορία, δεν ήξεραν τι να (πρωτο)απαντήσουν.

Ο κύριος Γιώργος, ένας ταξιτζής που δυστυχώς, δεν ήθελε να φωτογραφηθεί για να μπει στο σημερινό θέμα, όταν άκουσε την ερώτηση, μου έδωσε την πιο σοφή και στα όρια του κοελισμού, απάντηση: "Δεν υπάρχουν κακά φανάρια. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι".

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε 5 ταξιτζήδες ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Έλληνα

Μία πληροφορία από τα making-of: Από δημιουργίας της στήλης, το σημερινό, είναι το πρώτο ερώτημα που δυσκόλεψε τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της.

Οι κύριοι Κώστας, Θανάσης, Περικλής και Αντρέας αμέσως μετά την ας την πούμε αποτυχημένη απόπειρα πρόβλεψης του νικητή του Euro 2016 (είχαμε ένα στα πέντε, εντάξει δεν το λες και χάλια), επιχειρούν να κάνουν το come back.

Διαβάστε περισσότερα
1 2

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.