Η οικογένεια Papaspirou ετοιμάζει το γιορτινό τραπέζι
Το γιορτινό μενού έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη του οικογενειακού και φιλικού τραπεζιού, προσφέροντας λύσεις ολοκληρωμένες και απόλυτα ποιοτικές.
- 16 ΔΕΚ 2025
Το γιορτινό μενού έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη του οικογενειακού και φιλικού τραπεζιού, προσφέροντας λύσεις ολοκληρωμένες και απόλυτα ποιοτικές.
Ένας all-day προορισμός με σύγχρονο, κομψό ύφος που προσαρμόζεται διακριτικά στη ροή της ημέρας. Από το πρωινό έως τα late-night cocktails, κάθε στιγμή αποκτά τον δικό της ρυθμό.
Ο μάστορας του ιταλικού χριστουγεννιάτικου γλυκού που κατέκτησε τον κόσμο (και προσφέρεται όλο τον χρόνο στην Αθήνα), Αντώνης Σελέκος, εξηγεί τι πληρώνουμε όταν αγοράζουμε ένα πανετόνε και πώς μπορούμε να το απογειώσουμε γευστικά, πέρα από το να το φάμε σκέτο.
Στο plateaux.gr δημιουργούν θεματικά grazing boxes με ξεκάθαρο χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Sam Panopoulos είχε μια ιδέα που άλλαξε μια για πάντα τη γαστρονομική εμπειρία. Τι έκανε; Πρόσθεσε λίγο ανανά στην πίτσα.
Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που λίγη πληθωρικότητα στο τραπέζι δεν βλάπτει.
Σπριτζερία και ντελικατέσεν, για να συνδυάζεις φαγητό και ποτό και να κάνεις τις αγορές σου για το σπίτι.
Πολλά είδη τροφίμων μπορούν να αναπτύξουν τοξίνες λόγω ακατάλληλης προετοιμασίας, αποθήκευσης ή μεθόδων μαγειρέματος.
Λίγο πριν φύγει το 2025, ένα νέο εστιατόριο έρχεται στο κέντρο της Αθήνας για να συζητηθεί, φτιαγμένο από μια δυνατή ομάδα που δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη.
Μια ελληνική σαλάτα ξεχωρίζει ανάμεσα στις 50 καλύτερες του κόσμου στον Taste Atlas και δεν είναι αυτή που νομίζεις.
Ανεξάρτητα από τη σχέση του καθενός με τη θρησκεία, η διαδικασία για να το φτιάξεις είναι μία σύνδεση με την παράδοση.
Οι συμβουλές του Παύλου Σφηκάκη, σεφ και ιδρυτή της Pepper & Sugar για να γίνεις ο καλύτερος οικοδεσπότης.
Σουβλάκι στην Καλαμάτα, κρασιά στη Ραψάνη και την Κεφαλονιά, πάβλοβα στη Μύλο και λάχανο φαρσί στην Κόρινθο. Τα πιο νόστιμα που έφαγα και ήπια εκτός Αθηνών.
Φύλλο που ανοίγει στο χέρι, ποιοτικό αλεύρι, αληθινό ελαιόλαδο, λίγα και καλά υλικά είναι τα προαπαιτούμενα για τις πίτες.
Από δημιουργικές κουζίνες μέχρι καφέ-μπαρ με χαρακτήρα, αυτά τα μέρη έχουν ήδη γράψει τον πρώτο τους κύκλο στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.