Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με την μπριζόλα σου

Ξέχνα ό, τι ήξερες! Ο Anthony Bourdain σου μαθαίνει πώς να τρως σωστά μία μπριζόλα.
SHARES

Όσο και να σου έχει σπάσει τη μύτη η τσίκνα και  όσο και να σου τρέχουν τα σάλια από την μπριζόλα που ψήνεται στη σχάρα, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις την βγάλεις από τη φωτιά είναι να την αγγίξεις.

Έτσι, τουλάχιστον ισχυρίζεται ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain, ο οποίος στο παρακάτω video, είναι έξαλλος με όσους βάζουν χέρι στην μπριζόλα με το που τη δουν στο πιάτο τους.

Σύμφωνα με τον Bourdain, από τη στιγμή που η μπριζόλα βγει από τη φωτιά και για τα επόμενα 5-7 λεπτά πρέπει να μείνει ανέπαφη. Απαγορεύεται να την κόψεις, να την ζουλίξεις ή να την τρυπήσεις για να δεις αν ψήθηκε. Πρώτον, γιατί συνεχίζει να ψήνεται και δεύτερον γιατί τα ζουμιά της κυκλοφορούν σε όλο το κομμάτι κρέας και βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη γεύση της.

Κοινώς, με το που βγάλεις την μπριζόλα από τη φωτιά, άφησε την ήσυχη και εκείνη θα σ' ανταμείψει.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Αθλητικό QUIZ για Όσκαρ

Ημέρα Όσκαρ και το Sport24.gr σε εξετάζει με 13 ερωτήσεις κινηματογράφου και αθλητισμού για να μάθεις αν εσύ είσαι στο τέλος της πρότασης 'And the Oscar goes to...'

ΜΥΘΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΓΚΑΡΝΤ

Πέρασε από κάτω του!

Μυθική κίνηση από τον Nate Robinson στη D-League, με τον έμπειρο guard να περνάει Ο ΙΔΙΟΣ κάτω από τα πόδια του πανύψηλου Tavares με ντρίμπλα!

 
comments powered by Disqus

Σινεμά

Berlinale: Ο αφρός

Το PopCode βρέθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου και σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να κρατήσεις.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.