WOMEN

Οι γυναίκες που ”έσπασαν” τα κοντέρ

Εμείς, μέσα σε ένα χρόνο, γράψαμε για εκατοντάδες. Εσείς όμως μόνο αυτές "λιώσατε" στο κλικ.

Κάποιες είναι επίκαιρες, άλλες είναι ανερχόμενες. Όμως οι περισσότερες στο top 10 μας ανήκουν στην γενιά των τιμημένων 90s. Κάτι που αποδεικνύει ότι αν σου είναι γραμμένο στο DNA να γίνεις διαχρονική, τότε αυτό ακριβώς θα γίνεις. Έστω και αν χρειαστεί το ONEMAN να θυμίσει στο πιστό κοινό σου πόσο αξεπέραστη του είσαι ακόμη.

Από τα ψηλά στα χαμηλά και με το σκορ που έκανε η καθεμία στο site μας.

10. Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Pageviews: 68.576
Unique pageviews: 62.450

Τιμή και δόξα στους αναγνώστες που βοήθησαν ώστε οι made in Rio de Janeiro γλουτοί της Μάγκυς να βγουν στην σκηνή για ένα τελευταίο χειροκρότημα. Αυτό που τους αρμόζει για τις ‘’χαρές’’ που πρόσφεραν σε δυο διαδοχικές γενιές αντρών. Εξίσου γεμάτοι ‘’θετική ενέργεια’’ όσο και η αιώνια club kid κάτοχος τους.

9. Georgia Salpa

Pageviews: 68.677
Unique pageviews: 62.403

H Ελληνοιρλανδέζα που είπε ‘’όχι τώρα, δεν θα πάρω’’ στον Χιου Χέφνερ έχει κάθε λόγο να είναι τσαντισμένη. Αλλά κάποιος (δηλαδή ο Χατζηιωάννου που της μιλάει τακτικά) οφείλει να της πει πως ‘’εδώ είναι Βαλκάνια και όχι Μεγάλη Βρετανία. Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, πιο έντονος ανταγωνισμός’’. Στην τελική, δεν έχει λόγο να απογοητεύεται. Μικρή είναι, έχει το μέλλον μπροστά της.

8. Ιωάννα Ντέντη

Pageviews: 69.033
Unique pageviews: 64.675

Η μεγαλύτερη έκπληξη της λίστας που απογειώθηκε χάρη σε ένα μπαράζ εξαιρετικών –και προπάντων αναπάντεχα σέξι- φωτογραφήσεων που έκανε για Αμερικάνικα και Τούρκικα περιοδικά. Εκεί που μας απέδειξε ότι εκείνη και μόνο εκείνη θα έπρεπε να κερδίσει το Next Top Model. Και μάλιστα με σεβαστή διαφορά στήθους.

7. Sharon Stone

Pageviews: 70.046
Unique pageviews: 64.383

Ποια Pamela, ποια Penelope, ποια Salma, ποια Scarlett. Από τις δεκάδες ξένες (hall of femme και hot right now) για τις οποίες σας ‘’ενημερώσαμε’’, εσείς το κλικ το δώσατε δαγκωτό στην πιο κλασική αξία από όλες. Και μόνο σε αυτή. Νισάφι πια με τον παγοκόφτη, τι (αξεπέραστο) κόλλημα είναι αυτό;

6. Γιάννα Νταρίλη

Pageviews: 75.917
Unique pageviews: 69.965

Η θέση της είναι λίγο πολύ πλασματική, γιατί για την Νταρίλη γράψαμε πιο πρόσφατα από όλες τις υπόλοιπες. Αυτό όμως δεν σας εμπόδισε να την οδηγήσετε με το έτσι θέλω μέσα στην πρώτη δεκάδα. Ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ποια από το παρεάκι των 90s (Μαστροκώστα, Πετρουλάκη) θεωρείται ότι δικαιούται να κατέχει τον τίτλο της εθνικής μας γυμνάστριας.

5. Ελίνα Καντζά

Pageviews: 77.626
Unique pageviews: 70.981

Μια ιστορική αβλεψία που έπρεπε επιτέλους να διορθωθεί. Γιατί η πιο σέξι Θεσσαλονικιά όλων των εποχών (σόρι Λίλλη, σόρι Ζυγούλη) μας έδειξε τα πάντα, χωρίς ποτέ να μας ζητήσει τίποτα (τίτλο σε καλλιστεία, εκπομπή σε κανάλι). Η μεγαλύτερη ειρωνεία; Ότι ακόμη και σήμερα παραμένει το ίδιο θανατηφόρα σέξι.

4. Μαντώ Γαστεράτου

Pageviews: 78.209
Unique pageviews: 73.819

Το μεγαλύτερο ‘’καγκουράκι’’ του ελληνικού μόντελινγκ έχει μεγάλο άστρο πάνω από το κεφάλι της. Σε ένα χώρο που καταρρέει, εκείνη συνεχίζει πάντα κάπως να ξεχωρίζει. Ένας τίτλος εδώ (Μις Ελλάς 2011), μια διαφήμιση εκεί (η περίφημη Αμαζόνα του ομορφάντρα), μια εκπομπή λίγο παραπέρα (βλέπε τελευταία προσθήκη στο Πρωινό Μου). Πάντως όλο και ακούγεται, την ίδια ώρα που 9 στις 10 έχουν πέσει στην ανυπαρξία. 

3. Δήμητρα Αλεξανδράκη

Pageviews: 85.495
Unique pageviews: 79.440

Αν τα πράγματα είχαν κυλίσει φυσιολογικά, θα ήταν ήδη το επόμενο μεγάλο sex symbol. Γιατί έχει εκείνο τον συνδυασμό άψογων καμπύλων και άκρατης ‘’αμεσότητας’’ που κάνει όλους τους άντρες να την λιγουρεύονται και όλες τις γυναίκες να την κράζουν (αλλά να ασχολούνται). Εξού και η διαφορά 12.000 page views από την αμέσως επόμενη. 

2. Έλενα Παπαβασιλείου

Pageviews: 88.681
Unique pageviews: 77.924

Η περσινή νικήτρια του ONEMAN Top100  έχει ήδη χαράξει την δική της ιστορία στο ‘’νεογέννητο’’ σάιτ μας. Και αν έχει τέτοιο σουξέ έχοντας απλά μια ραδιοφωνική εκπομπή,  φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν κατέβει με το καλό στην πίστα του Dancing with the Stars. Τότε δηλαδή που το σώμα της θα βρεθεί στην καλύτερη φυσική κατάσταση που θα το έχουμε δει ποτέ.

1. Ίνα Λαζοπούλου

Pageviews: 102.126
Unique pageviews: 93.574

30.000 pageviews διαφορά από την δεύτερη για μια γυναίκα που έχει να κάνει εξώφυλλο (ή να βρεθεί στην επικαιρότητα) 12 χρόνια τώρα. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος ποτέ δεν ξέχασε την Ίνα των αναμνήσεων του, εκείνη την χορεύτρια που εμφανίστηκε ξαφνικά στην ζωή μας μετά από πέντε χρόνια στο Αμέρικα και μας πέταξε (με την καλή έννοια) τα μάτια έξω. Τι να πει κανείς. Άβυσσος η ψυχή του ONEMAN αναγνώστη.