ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα κείμενα που αποθέωσες

Από τα 1479 κείμενα που γράψαμε για σένα, αυτά που κλίκαρες δεόντως. Και όχι, δεν περιλαμβάνονται γυναίκες σε αυτή τη λίστα.

Σου γράψαμε για τα πάντα. 1479 κείμενα, από απόψεις και γυναίκες μέχρι συνεντεύξεις και review δίσκων. Αλλά εκεί που σου έτρεξαν τα σαλάκια ήταν με τα Nanou Donuts, εκεί που “έκλαψες”ήταν με τα μποτάκια των 90s, εκεί που φρίκαρες ήταν με τον Terry Richardson τη μεγαλύτερη ανωμαλάρα φωτογράφο και εκεί που τα έκανες πάνω σου με τον Danny Trejo και τη μοβόρα “συντροφιά” του.

Ξεκινώντας από τα χαμηλά προς τα ψηλά, ιδού η “most read” δεκάδα θεμάτων (εξαιρούνται οι γυναίκες, αλλιώς θα έβλεπες μόνο μοντέλα στην δεκάδα). Κανένα από αυτά τα κείμενα δεν έπεσε κάτω από τα 50.000 pageviews.

10. Oι μεγαλύτερες σκατ%φ@τσες του σινεμά

Δηλαδή ο Danny Trejo και η κακομούτσουνη μοβόρα παρέα του. Οι τύποι που ευτυχώς δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αλλά μόνο στη μεγάλη οθόνη γιατί ακόμα θα τρέχαμε να κρυφτούμε. 

9.Τα κορυφαία αθλητικά παπούτσια των 90s

Κάπου στα μέσα των 90s, κάπου μεταξύ britpop και alternative υπήρχαν κάτι τυπάκια που ονειρεύονταν να γίνονται ο επόμενης Νίκος Γκάλης. Τότε που το πόσο μπάσκετ ξέρεις κρινόταν από το υπόδημα. “Πωωω, αυτός πήρε τα καινούργια Shaq, μάλλον είναι καλός”. Και κρίνοντας από τα νούμερα ήσουν ένας από αυτούς.

8. Οι 14 συνδρομές που πρέπει να έχει ένας άντρας

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος το πήρε πατριωτικά και είπε να βάλει τα “αναγνώσματα” μας σε τάξη. Longreads, Grantland, Wired, GQ, Pitchfork, Esquire tweets, Slate και η λίστα συνεχίζεται.

7. Νύχτα: Τι γίνεται τελικά σ’ αυτήν την Αργυρούπολη;

Ένας alternative συντάκτης χαρτογραφεί τη mainstream διασκέδαση στην Αργυρούπολη. Αυτό μάλλον το εκτύπωσες όπως ήταν, ούτε να μπεις στον κόπο να σχολιάσεις.

6. Ο Terry Richardson είναι ο πιο τυχερός ανώμαλος στον κόσμο

Εντάξει, μιλάμε για τον άνθρωπο που παίρνει τα μοντέλα αθώες παιδούλες και τις βγάζει φωτογραφίες που θα ντρέπονται μια ζωή. The real rock ‘n rolla όπως είπες και συ.

5. Ράδιο Αρβύλα, λυπόμαστε για πάρτη τους

Ο Πάνος Κοκκίνης είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση του σχετικά με την αντροπαρέα που σε κάνει να σκας αβίαστα ένα χαμόγελο λίγο πριν πέσεις για νυχτερινό λήθαργο. Πόνεσε το χέρι μας να εγκρίνουμε σχόλια.

4. Έχεις ξαναδεί ποτέ ουρές για donuts;

Σου έτρεξαν τα σαλάκια ε; Και μας. Ένα αφιέρωμα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τα Nanou Donuts που σε λίγες εβδομάδες έκαναν τον κόσμο να σχηματίζει ουρές έξω από τα πρατήριά τους.

3. 20 πράγματα που με εκνευρίζουν στα αντρικά περιοδικά

Η Αλεξάνδρα Χαρίτου έβγαλε το άχτι της. Αλλά και ‘συ δεν πήγες πίσω. Ούτε σε νούμερα, ούτε σε σχόλια. Μέχρι και τη δική σου λίστα έγραψες (ναι, εσύ asterixism74) για όσα σε ενοχλούσαν-ενοχλούν στα ανδρικά περιοδικά.

2. Γιατί η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα

Εντάξει, αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε.

1. 5 υπερεκτιμημένες στάσεις στο σεξ

Η Αλεξάνδρα Χαρίτου είπε να σε προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Διπλά καθίσματα, όρθια 69, ανάποδη γελαδάρισσα, ορθοστασίες. Το ότι έχεις ακόμα τη μεσούλα σου σε αυτή το οφείλεις.

Ιδού και τα χειρότερα για να μη νομίζεις ότι ευλογάμε τα γένια μας. Τα κείμενα που πήγατα άκλαφτα.

Scream queen τρύφωνας

Page Views:1051

Αποστολές στον Άρη

Page Views: 1293

Σερί – Ηλίας

Page Views:1443

O Childish Gambino τραγουδάει αλήθειες

Page Views:1561

Μέτρα τα outs για να αποφύγεις τα ouch

Page Views:1711

Ο Μεσιέ Μινιμάλ προτιμά τη μουσική από το twitter

Page Views: 1726

Αιώνια Διλήμματα: Στόκας ή Πλιάτσικας

Page Views:1847

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι τηλεορασάκιας

Page Views: 2173

Occupy Wall Street vs Αγανακτισμένοι

Page Views:2241

Η κακιά μάγισσα το έκανε

Page Views:2243

Δημοφιλή site σαν περιοδικά

Page Views:2339

Οι Soundtruck είναι το τρελό φορτηγό που θα ανοίξει του Lynyrd Skynyrd

Page Views:2390

O Sivert hoyem δε νοσταλγεί καθόλου τους Madrugada

Page Views:2407

Μάθε καλύτερα το σκύλο σου

Page Views:2561