ΣΙΝΕΜΑ

Η Uma Thurman γελάει πάνω απ’ το πτώμα του Weinstein, είναι η Νύφη

Το καζάνι της Νύφης σιγοβράζει πριν τους κάψει όλους.

Λοιπόν, άκου. Η Uma Thurman τα έχει πάρει στο κρανίο. Όχι δεν πήραν τηλέφωνο τα ‘90s για να ζητήσουν την ατάκα τους πίσω, αλλά μόνο έτσι μπορούμε να περιγράψουμε την αγνή οργή που της έχει προκαλέσει η κατάσταση στο Χόλιγουντ.

Ή και πιο συγκεκριμένα ακόμα η υπόθεση του Harvey Weinstein με την οποία σχετίζεται και πιο στενά ως μούσα του Quentin Tarantino, ενός από τους σκηνοθέτες που έφτιαξε ο Weinstein στα χρόνια της Miramax και διατήρησε ως συνεργάτη και αργότερα. Όταν η Thurman ρωτήθηκε για το σκάνδαλο τις πρώτες μέρες που είχε ξεσπάσει, συγκράτησε μετά βίας τον εαυτό της απ’ το να τους πάρει όλους ο διάολος.

Χωρίς υπερβολή, δες πώς ανάβει όλη της η ύπαρξη στο παρακάτω βίντεο, από μάτι μέχρι ρουθούνι.

Είχε προειδοποιήσει τότε ότι δεν κάνει πλέον δηλώσεις όταν βρίσκεται σε κατάσταση θυμού, γι’ αυτό και θα επανερχόταν όταν θα ήταν πιο ήρεμη.

Από τότε μέχρι σήμερα, η ηθοποιός φαίνεται ότι όπλιζε τη φαρέτρα της, γιατί το χθεσινό της ποστ στο Instagram με το πρόσωπο της Νύφης και αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών, μας προετοιμάζει για δυνατή συνέχεια.

Δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και το viral hashtag #metoo που χρησιμοποιούν γυναίκες και άντρες στα social media για να μιλήσουν για τις παρενοχλήσεις ή την κακοποίηση που έχουν υποστεί, οπότε το θέμα γίνεται ακόμα πιο προσωπικό.

“Είμαι ευγνώμων σήμερα που είμαι ζωντανή, για όσους αγαπάω, και για όσους έχουν το κουράγιο να υπερασπίζονται τους άλλους. Είπα πρόσφατα ότι είμαι θυμωμένη και έχω κάμποσους λόγους, #metoo, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από την έκφραση στο πρόσωπό μου. Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να παίρνεις τον χρόνο σου, να είσαι δίκαιος, να είσαι ακριβής οπότε… Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών! (Εκτός από σένα Harvey και όλους τους συνωμότες σου. Χαίρομαι που συμβαίνει σε αργούς ρυθμούς όλο αυτό – δεν αξίζεις σφαίρα). Μείνετε συντονισμένοι”.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Thurman απομακρύνθηκε και από το πρακτορείο CAA που την εκπροσωπούσε, μετά από τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εντός του εργασιακού του περιβάλλοντος που το κλόνησαν.

Πάμε λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Harvey Weinstein κάνει κουμάντο στο Χόλιγουντ
O Kevin Spacey απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Αντικαθιστούν τον Kevin Spacey σε ταινία που βγαίνει σε 1 μήνα, το Ίντερνετ γιορτάζει