GAME OF THRONES

Συνέντευξη: Ο Bran μας βάζει (για λίγο) στον λαβύρινθο του μυαλού του

Ο Isaac Hempstead Wright μας μιλά για την αλλαγή του Bran Stark και τον ρόλο που θα παίξει σε μελλοντικές εξελίξεις.

Όταν μιλούσαμε για την πρώτη μεγάλη απώλεια του ‘Game of Thrones’ για φέτος με αφορμή το έπος που λεγόταν Olenna Tyrell, τον κρυφά καλύτερο χαρακτήρα της σειράς, δεν είχαμε ακόμα χωνέψει ότι το ‘Queen’s Justice’ μας είχε μόλις στερήσει έναν ακόμη χαρακτήρα.

Στη μεγάλη εικόνα που σκιαγραφεί το πεπρωμένο του Westeros, αυτό που δίνει προφανείς και αθέατους ρόλους σε πιόνια που αλλάζουν θέσεις ή θυσιάζονται για τον βασιλιά και τη βασίλισσα, ένα από τα πιο σημαντικά πόστα – αν όχι το πιο σημαντικό – το έχει ο Bran Stark. Ή καλύτερα τα ψήγματά του που ασφυκτιούν κάτω από το βάρος του Three-Eyed Raven και της απόλυτης γνώσης του.

Το PopCode εξασφάλισε ένα σύντομο Q&A με τον Isaac Hempstead Wright που υποδύεται τον Bran, και σου δίνει ένα μικρό παραθυράκι στο γιγαντιαίο αρχείο που έχει γίνει ο εγκέφαλός του και στον τρόπο που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Προσοχή. Ακολουθούν spoilers.

Όταν τελικά μιλά με τη Sansa στο Winterfell, νιώθει κάποια σχέση ή δεν είναι πια καθόλου ο Bran πλέον;

IHW: Δεν είναι ο Bran πια δυστυχώς και γι’ αυτό είναι τόσο γλυκόπικρο όταν αυτά τα τρία ορφανά παιδιά που ήταν χωρισμένα ξανασμίγουν. Υπάρχει αυτή η φοβερή στιγμή με τη Sansa και την Arya που λέω στην Arya, “Α, γύρισες”, και η Sansa λέει “Ναι, ο Bran είναι λίγο διαφορετικός τώρα”. Υπάρχει μάλλον κάποια σπίθα κάπου εκεί μέσα που καταγράφει “Α, οι αδερφές μου, ωραία”. Αλλά σε γενικές γραμμές αυτά τα πράγματα δεν έχουν σημασία πια για εκείνον. Το μόνο που μετράει είναι ο Μεγάλος Πόλεμος.

Πώς βοηθά τη Sansa αυτή τη σεζόν;

IHW: Τώρα που έχουν πρόσβαση στον Bran είναι σαν να έχουν μια CCTV κάμερα που έχει καταγράψει όλη τη σειρά και ξέρει τα πάντα. Οπότε με τη βοήθεια του Bran, η Sansa και η Arya μπορούν να δουν στο παρελθόν και να πουν, “Α, έλεγες ψέματα γι’ αυτό και γι’ αυτό”. Σχεδόν οι πάντες τους έχουν πει ψέματα! Οπότε αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά του Bran.

***

Εμείς έχουμε μια ιδέα για το τί ακριβώς μπορεί να εννοεί:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι μπορεί να σημαίνει η εμφάνιση του στιλέτου στην πρεμιέρα
Μπορεί και να ξέρουμε ποιος θα πεθάνει στη νέα σεζόν του ‘Game of Thrones’

Μείνετε συντονισμένοι κάθε Κυριακή ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική, και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22.00 στοNovacinema4HD. Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος, αμέσως μετά την προβολή κάθε επεισοδίου, και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.